ayol gelir 1 ay takılır sonra 6 ay kış uykusuna yatmaya gider23 ekimde geliyorum demiş tolga çevik desterepazartesi burada olacak daha yeni başlıyor çocuk ne bitmesi
Sana kalsa her an yanında destere zaten23 ekimde geliyorum demiş tolga çevik desterepazartesi burada olacak daha yeni başlıyor çocuk ne bitmesi
Sana kalsa her an yanında destere zaten
avatarındakı fok balığı gibi yaz ayları kayboluyor çocuk kış aylarında dolaşabiliyorayol gelir 1 ay takılır sonra 6 ay kış uykusuna yatmaya gider
Selim diye bağır bir bakalım duyar belki dağlarda sesiniavatarındakı fok balığı gibi yaz ayları kayboluyor çocuk kış aylarında dolaşabiliyor
hala uyanmadı sanırım yeterince hava soğumadımı ne
ayol çocuk tatilde işte rahat bırakmıyor hogatha @Çiğdem-
ayol çocuk tatilde işte rahat bırakmıyor hogatha @Çiğdem-
https://fav10.net/forum/threads/destere-tatilde.269937/
yaaa gitmiş çocuğun profiline çiğdem sana nonoş diyor diye mesaj kopyalamıs tövbe tövbe
Demiştin ama hatırlıyorumyaaa gitmiş çocuğun profiline çiğdem sana nonoş diyor diye mesaj kopyalamıs tövbe tövbe
kız bak sultanımın özel hayatı arjantinlerde bile kapak oluyor bu da sana ve düşmanlarımıza kapak olsunıron fıste demiştim ben ama hepiniz yanlıs anlamıstınız desterede yanlıs anlar uğraş dur
@Harunnn60 bu kadının yeni bir herifle konusunu açacaktın aÇmadın .Fkız bak sultanımın özel hayatı arjantinlerde bile kapak oluyor bu da sana ve düşmanlarımıza kapak olsun@mrt-06 @xBUGRAx @Aserat @Yiğitt @cookies @yatutarsa @Dosi @ozmoturk @gizem ak @Forumdash Ekli dosyayı görüntüle 57678
bu sefer ailesiyle tanıştırmış ciddi düşünüoyr sultanım@Harunnn60 bu kadının yeni bir herifle konusunu açacaktın aÇmadın .F
gerçi onu çoktan değiştirmiştir
kız bu arada @yatutarsa kalp atınca aklıma geldi pazar günü abu dabide paristeki louvre müzesinin adını taşıyan benzer bir müze açılacakmış onur konuğu da macronmuş açılışın inşallah meryoşumla aynı kareye girip poz verirler böylece ilk defa yatutarsayı da çatlatmış olurum@Harunnn60 bu kadının yeni bir herifle konusunu açacaktın aÇmadın .F
gerçi onu çoktan değiştirmiştir
ben eşkiyamı izlemeye gidiyorum gece gelirimkız bu arada @yatutarsa kalp atınca aklıma geldi pazar günü abu dabide paristeki louvre müzesinin adını taşıyan benzer bir müze açılacakmış onur konuğu da macronmuş açılışın inşallah meryoşumla aynı kareye girip poz verirler böylece ilk defa yatutarsayı da çatlatmış olurum
İNŞALLAH hızır ali geberirben eşkiyamı izlemeye gidiyorum gece gelirim
Cidden Meryem'le Macron foto çekilirse üzülürüm.kız bu arada @yatutarsa kalp atınca aklıma geldi pazar günü abu dabide paristeki louvre müzesinin adını taşıyan benzer bir müze açılacakmış onur konuğu da macronmuş açılışın inşallah meryoşumla aynı kareye girip poz verirler böylece ilk defa yatutarsayı da çatlatmış olurum
TV2'de şuan Muhteşem Yüzyıl'ın Show'daki son bölümü var.Fare suratlı Gülşah'ım Daye'den tokatı yedi.@yatutarsa @xemrexxx @xBUGRAx
Ahh gözlerim dolmuştu.Son bölümler acıdır bilirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?