sen de çok iyi dayak yersin mert gibi dayak arsızısın bence @MasacRE-aa o sahne çok güzeldi gerçekten meryemin en iyi oynadığı sahne çok iyi dayak yiyordu
sen de çok iyi dayak yersin mert gibi dayak arsızısın bence @MasacRE-aa o sahne çok güzeldi gerçekten meryemin en iyi oynadığı sahne çok iyi dayak yiyordu
meryemi her gittiği yerde dövüyorlar @Harunnn60 @Aseratsen de çok iyi dayak yersin mert gibi dayak arsızısın bence @MasacRE-
al sana
Filmi ne zaman izleyeceksin.
al sana
Bu fotoğrafları arşvinden silmemişmiydin senFilmi ne zaman izleyeceksin.
O sahneyle ilgili şeyi sana söylememek için zor tutuyorum gördüğüm her seferde aklıma geliyor.
hevesim kaçmaz inş ama tokatı patlatıyor sonucta kafasına @xemrexxxO sahneyle ilgili şeyi sana söylememek için zor tutuyorum gördüğüm her seferde aklıma geliyor.
tokat yemiş gibi çıkıcan sinemadanhevesim kaçmaz inş ama tokatı patlatıyor sonucta kafasına @xemrexxx
sen izledin sankı filmitokat yemiş gibi çıkıcan sinemadan
Bence izle hazır vizyondayken. Çok sevineceğin başka sahneler de var.hevesim kaçmaz inş ama tokatı patlatıyor sonucta kafasına @xemrexxx
yok daha izlemedim pek tarzım değil aksiyon filmi gibi meryemin aralıktaki filmi de korku filmi iki tür de sana hitap ediyorsen izledin sankı filmi
türk dizilerinde aksiyon asker sevmiyorum diyorsun yabancı dizilerinde aksiyon asker dizilerinin hepsinin altından sen çıktın etkinlikte @Harunnn60yok daha izlemedim pek tarzım değil aksiyon filmi gibi meryemin aralıktaki filmi de korku filmi iki tür de sana hitap ediyor
aksşyon-gençlik-komedi bunlar haftada 120-150 dk çekilmiyor izleyism gelmiyortürk dizilerinde aksiyon asker sevmiyorum diyorsun yabancı dizilerinde aksiyon asker dizilerinin hepsinin altından sen çıktın etkinlikte @Harunnn60
Hangi bilinmeyen diziyi atsak emrenin dizisi çıkıyor.türk dizilerinde aksiyon asker sevmiyorum diyorsun yabancı dizilerinde aksiyon asker dizilerinin hepsinin altından sen çıktın etkinlikte @Harunnn60
yakında sen de bilinmeyen olacaksın kimse cesedinin yerini bilmeyecek bu gidişle hadsiz @Çiğdem-Hangi bilinmeyen diziyi atsak emrenin dizisi çıkıyor.
yakında sen de bilinmeyen olacaksın kimse cesedinin yerini bilmeyecek bu gidişle hadsiz @Çiğdem-
hhaha aa bu seferde harunu hedef aldın demek iyi bende kafamı dinlerimHangi bilinmeyen diziyi atsak emrenin dizisi çıkıyor.
destere gelmeyince bana sardı şimdide.hhaha aa bu seferde harunu hedef aldın demek iyi bende kafamı dinlerim