seçimi beyazıt kazanmış @sokak sanati şikesi hep.ss musti-selim koalisyon yapsa da fayda etmez @Bully @mrt-06 @yatutarsa @Çiğdem- @cookies @EFE UYSAL @harzemliişah
seçimi beyazıt kazanmış @sokak sanati şikesi hep.ss musti-selim koalisyon yapsa da fayda etmez@Bully @mrt-06 @yatutarsa @Çiğdem- @cookies @EFE UYSAL @harzemliişah Ekli dosyayı görüntüle 46287
her yerde elem kederdesinİşte hep Süleyman yüzünden halkın adamı öldü.
her yerde elem kederdesin
Ben İstanbul'dan ayrılmıyorum okulum İstanbul'da.öğrenci yurdu yaptırdığımı söylemiş miydim@Harunnn60 kız öğrenci yurdu olmasa sen de kalırdın@*YıldırıM* @Çiğdem- @sokak sanati @harzemliişah @EFE UYSAL @cookies Ekli dosyayı görüntüle 46311
yurt da istanbulda noalcak evde kalacağına yurtta kalBen İstanbul'dan ayrılmıyorum okulum İstanbul'da.Unuttun sanırım.
Rahatıma düşkün bir insanım ben.yurt da istanbulda noalcak evde kalacağına yurtta kal
onun camisi,hastanesi,hamamı var yurdu da vardır bir yerledeRahatıma düşkün bir insanım ben.Hürrem'in yurdu yok bu arada.
Benim parmağım varsa efso olmuş demektir.aa bildiğin @Bully feat @Yiğitt çalışması 😱 @Çiğdem- @cookies @sokak sanati @Harunnn60
Ekli dosyayı görüntüle 46319
hahahah ayy bu ne beee allah canını almasın nerden buluyorsun böyle şeyleriaa bildiğin @Bully feat @Yiğitt çalışması 😱 @Çiğdem- @cookies @sokak sanati @Harunnn60
Ekli dosyayı görüntüle 46319
hayranlarımız senin kadar fandazdikhahahah ayy bu ne beee allah canını almasın nerden buluyorsun böyle şeyleri
Resimde göndermede yapmış.ss İllüminatici oldun başımıza sende.meryemim 30 ağustosu kuttlamış fanları da doğru yolu bulmuşlar güzel cümleler kuruyorlaray neyse bergü de kutlamış serenay-tuba-beren-hazalda tık yok kınıyoruz .ss @denizz19 @Harunnn60 @Maskeli Fedai @yatutarsa @cookies @vadikızı @gizem ak @mrt-06 @Çiğdem- @Aserat
Ekli dosyayı görüntüle 46326
yorumda belirtmişim oralarıResimde göndermede yapmış.ss İllüminatici oldun başımıza sende.
o ilgi alanımda değilFahriyede kutlamis )
Agalar görmesin bu resmi.yorumda belirtmişim oraları
o ilgi alanımda değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?