bakalım nolecekBu sessizlik hayrı alamet değil senin istediğin kişi gelecek gibi.
bakalım nolecekBu sessizlik hayrı alamet değil senin istediğin kişi gelecek gibi.
Serenay olursa çok iyi olur bakalım kim gelecek settende foto paylaşmıyorlar bu arada daha gelmesi beklenen 6, 7 kişi var.bakalım nolecekgerçi paraları saçmışlar neyle getireceklermiş
kösemden defoto gelmiyor mete horozoğlu kılıç çalışa çalışa elllerini yara etmiş.ssSerenay olursa çok iyi olur bakalım kim gelecek settende foto paylaşmıyorlar bu arada daha gelmesi beklenen 6, 7 kişi var.
Selçuk Yöntem gelmeli diziye Mevlana olsa çok iyi olur.kösemden defoto gelmiyor mete horozoğlu kılıç çalışa çalışa elllerini yara etmiş.ss
bence haluk bilginer olsunSelçuk Yöntem gelmeli diziye Mevlana olsa çok iyi olur.
Robert De Niro oynanacak deniyordu, Haluk olabilirbence haluk bilginer olsunselçuk yöntm menapozlu vahide teyzemle oynicek
yok ben oynicemRobert De Niro oynanacak deniyordu, Haluk olabilir
Oyna batırmada diziyi.yok ben oynicem
işte ben dahil oluyorum iyi takip etOyna batırmada diziyi.Fragman bu hafta çıkacakmış oyuncular belli olacak.
Tm bakalım sen Titusun hiç gözükmeyen kardeşi olursun.işte ben dahil oluyorum iyi takip et
bu arada kadındaki asalete forRobert De Niro oynanacak deniyordu, Haluk olabilir
İyi olmuş.endonezyada da son bölüme gelmişizpis diriliş my den sonra başlayıp my reytinglerine konmayı hedefliyor aaa hain planı gün yüzüne çıkartım bakalım @EFE UYSAL ve @harzemliişah ne dicekler@mrt-06 @Harunnn60 @Çiğdem- @cookies @vadikızı @sokak sanati @ozgur2113 #ABADKEJAYAANLASTEPISODE .ss
Ekli dosyayı görüntüle 46245
Endonezya halkı sonunda kurtuluyor diziden.endonezyada da son bölüme gelmişizpis diriliş my den sonra başlayıp my reytinglerine konmayı hedefliyor aaa hain planı gün yüzüne çıkartım bakalım @EFE UYSAL ve @harzemliişah ne dicekler@mrt-06 @Harunnn60 @Çiğdem- @cookies @vadikızı @sokak sanati @ozgur2113 #ABADKEJAYAANLASTEPISODE .ss
Ekli dosyayı görüntüle 46245
İyi olmuş.
ay pis pis şeyler .ssEndonezya halkı sonunda kurtuluyor diziden.
İyi olmuş.
tt de 1.sıradayız sümbül ağanın vedası kahretmiş endonezyalıalrıEndonezya halkı sonunda kurtuluyor diziden.
Nerden anladın Endonezce mi bilyion.tt de 1.sıradayız sümbül ağanın vedası kahretmiş endonezyalıalrı@sokak sanati uyduruk başarı yaratmaya çalışacağına buraya gel plizz
Ekli dosyayı görüntüle 46248
tt de 1.sıradayız sümbül ağanın vedası kahretmiş endonezyalıalrı@sokak sanati uyduruk başarı yaratmaya çalışacağına buraya gel plizz
Ekli dosyayı görüntüle 46248
silemiyorsun ki alt foruma gidiyor bölümZaten yönetimde ki ilk icraatım biten dizilerin konusunu kaldırmak olacak @Yiğitt ile.
Şimdi ağlar Emre.Zaten yönetimde ki ilk icraatım biten dizilerin konusunu kaldırmak olacak @Yiğitt ile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?