geçen sen mi paylaşmıştın çinde küçük gelin izleniyor diyemy var onun dışında sadeceu ygur bölgesinde yayınlanan diziler de var
vikipediden biliyordur o melıun nereden bielcek
geçen sen mi paylaşmıştın çinde küçük gelin izleniyor diyemy var onun dışında sadeceu ygur bölgesinde yayınlanan diziler de var
vikipediden biliyordur o melıun nereden bielcek
yok çinde değildirgeçen sen mi paylaşmıştın çinde küçük gelin izleniyor diye
oyyhh öküz oturdu içime git araştır.ssNepalde var mı Türk dizi.
Kime öküz diyon totoşşşşşşş.oyyhh öküz oturdu içime git araştır.ss
Aşkı Memnu kalitesiyle diğer dizileri bir tutmazsan sevinirim.birkaç güne çıkar
şili de mega tv dışında listeye giren tek türk dizisi my aşk ı memnu 2 bölüm öbgz 1 bölüm gimiş kuzey güney,karagül vb. hiç girememiş
ay neyse diriliş listeye girdi diyelim (zor ama) aşk ı memnu giremedi dyerek @sokak sanati ve @Yiğitt e laf atarım bana yol çok
ben zaten kaliteyi bir tutma naca rakamalra bakarım reyting,ödül falanAşkı Memnu kalitesiyle diğer dizileri bir tutmazsan sevinirim.
Totoş özele bak tabi cevap veremezsin ..... yemiyor.ben zaten kaliteyi bir tutma naca rakamalra bakarım reyting,ödül falan
ay boğazında kalsın emi.ssTotoş özele bak tabi cevap veremezsin ..... yemiyor.
ayyyy ben bunu bizim köyde giyeyim vlla taşlarlar benikız @Çiğdem- hadi ötekileri beğenmmedin bak bunun rengi de güzel sana alalım bir tane fındık toplarken giyersin @EFE UYSAL @harzemliişah @cookies @Harunnn60Ekli dosyayı görüntüle 46225
ayol en azından dikkat çekersinayyyy ben bunu bizim köyde giyeyim vlla taşlarlar beni
ben her halimle dikkat çekiyorum zatenayol en azından dikkat çekersin
ayol 1.50 boyun var sıskasın neren dikkat çekiyor pis pisben her halimle dikkat çekiyorum zaten
Kim bu manyakkız @Çiğdem- hadi ötekileri beğenmmedin bak bunun rengi de güzel sana alalım bir tane fındık toplarken giyersin @EFE UYSAL @harzemliişah @cookies @Harunnn60Ekli dosyayı görüntüle 46225
macaristanda satıyorlarmış nesi manyakmış .ssK
Kim bu manyak
Yakismamis hadi ust neysede alt ne öyle. bu tarz benim deyılmacaristanda satıyorlarmış nesi manyakmış .ss
sen giyme zaten bi garip lourYakismamis hadi ust neysede alt ne öyle. bu tarz benim deyıl
ulan gece gece kahkaha attimguzeldi. Ben giymem merak etmesen giyme zaten bi garip lour
Bunun kafa gidik heralde manyak beyin özürlü.kız @Çiğdem- hadi ötekileri beğenmmedin bak bunun rengi de güzel sana alalım bir tane fındık toplarken giyersin @EFE UYSAL @harzemliişah @cookies @Harunnn60Ekli dosyayı görüntüle 46225