geçen sen mi paylaşmıştın çinde küçük gelin izleniyor diyemy varonun dışında sadeceu ygur bölgesinde yayınlanan diziler de var
vikipediden biliyordur o melıun nereden bielcek![]()
geçen sen mi paylaşmıştın çinde küçük gelin izleniyor diyemy varonun dışında sadeceu ygur bölgesinde yayınlanan diziler de var
vikipediden biliyordur o melıun nereden bielcek![]()
yok çinde değildirgeçen sen mi paylaşmıştın çinde küçük gelin izleniyor diye
oyyhh öküz oturdu içime git araştır.ssNepalde var mı Türk dizi.![]()
Kime öküz diyon totoşşşşşşş.oyyhh öküz oturdu içime git araştır.ss
Aşkı Memnu kalitesiyle diğer dizileri bir tutmazsan sevinirim.birkaç güne çıkar
şili de mega tv dışında listeye giren tek türk dizisi myaşk ı memnu 2 bölüm öbgz 1 bölüm gimiş kuzey güney,karagül vb. hiç girememiş
ay neyse diriliş listeye girdi diyelim (zor ama) aşk ı memnu giremedi dyerek @sokak sanati ve @Yiğitt e laf atarım bana yol çok![]()
ben zaten kaliteyi bir tutma naca rakamalra bakarım reyting,ödül falanAşkı Memnu kalitesiyle diğer dizileri bir tutmazsan sevinirim.![]()
Totoş özele bak tabi cevap veremezsin ..... yemiyor.ben zaten kaliteyi bir tutma naca rakamalra bakarım reyting,ödül falan![]()
ay boğazında kalsın emi.ssTotoş özele bak tabi cevap veremezsin ..... yemiyor.![]()
ayyyy ben bunu bizim köyde giyeyim vlla taşlarlar benikız @Çiğdem- hadi ötekileri beğenmmedin bak bunun rengi de güzel sana alalım bir tane fındık toplarken giyersin@EFE UYSAL @harzemliişah @cookies @Harunnn60Ekli dosyayı görüntüle 46225
ayol en azından dikkat çekersinayyyy ben bunu bizim köyde giyeyim vlla taşlarlar beni![]()
ben her halimle dikkat çekiyorum zatenayol en azından dikkat çekersin![]()
ayol 1.50 boyun var sıskasın neren dikkat çekiyor pis pisben her halimle dikkat çekiyorum zaten![]()
Kim bu manyakkız @Çiğdem- hadi ötekileri beğenmmedin bak bunun rengi de güzel sana alalım bir tane fındık toplarken giyersin@EFE UYSAL @harzemliişah @cookies @Harunnn60Ekli dosyayı görüntüle 46225
macaristanda satıyorlarmış nesi manyakmış .ssK
Kim bu manyak![]()
Yakismamis hadi ust neysede alt ne öyle. bu tarz benim deyılmacaristanda satıyorlarmış nesi manyakmış .ss
sen giyme zatenYakismamis hadi ust neysede alt ne öyle. bu tarz benim deyıl![]()
sen giyme zatenbi garip lour
![]()
Bunun kafa gidik heralde manyak beyin özürlü.kız @Çiğdem- hadi ötekileri beğenmmedin bak bunun rengi de güzel sana alalım bir tane fındık toplarken giyersin@EFE UYSAL @harzemliişah @cookies @Harunnn60Ekli dosyayı görüntüle 46225