Muhteşem Yüzyıl - Genel Yorum Konusu

ay bu pis yenge de my de oynamış
@Çiğdem- @EFE UYSAL @-potterhead- @MelankoliK acaba rolü ne derken hatırladım hürrem vakıf kurarkene bu arazisini satmiyidi hürrem iki ağladı verdi tapuyu safoz

My'nin zaten çok bölümünü izlemedim ama izlediğim bölümlerin birinde vardı hatırlıyorum. Ama daha farklı hatırlıyorum. Selim hurreme laf eden bir adamı öldürmüştü bu kadın onun karısı idi.davadan çekilmesi için uğraşıyordu Hürrem.öyleydi sanırım. Bu kadın aynı zamanda bilal incinin kızıydi yanlış hatirlamiyorsam.

senin hurremin endonezya reytinglerine bakıyordumda o kadar altlardaki zor buldum
ilk sezonlarını bilmem ama son sezon 18 -20 sıralarında dolanıyor
elif tur bindirmiş hurreme.
şuan endonezyada en çok tutanlar binbirgece ve elif. güççük gelin hurremden de kötü 50.sıralarda yuvarlanıyor.

ay pis pis konuşuyor. ss

sen son 28.olmuş my
elif 30.olmuş

my nin ilk bölümü 5.6 reyting aldı endoneyzadaki en yüksek reyting türk dizileri için sonrasında diziyi parçik ponçik ettiler sansürle millet cdlere yöneldi my yi cd den izledi araştırrsan görrüsün cd ler nasıl patlamış

Pis yalancı.sssss

he he tebi
sansürlerler tabi. my islam ülkelerinden çok avrupa,latin amerikaya falan hitap ediyor.benim gördüğüm en çok şilide tutulmuş.kanalın facebookta yayınladığı my paylaşımları diğer paylaşımların 3-4 katı beğeni alıyor.

bir pakistanda bir endonezyada sansürlendi dizi .ss gerçi pakistanda bir tek dekolte mozaikleniyordu endonezyada komple sahneleri kesiyorlar ay pis pis şeyler.ss neyse buna rağmen iyi gittik
ben drilişin pakistan reytinglerini aramaya başlıyım

Canal 13 kanalında Diriliş yayınlanacak.

Karşılaştırırız pakistan reytingleri bulamadım.ssss
birkaç güne çıkar

şili de mega tv dışında listeye giren tek türk dizisi my
aşk ı memnu 2 bölüm öbgz 1 bölüm gimiş kuzey güney,karagül vb. hiç girememiş

ay neyse diriliş listeye girdi diyelim (zor ama) aşk ı memnu giremedi dyerek @sokak sanati ve @Yiğitt e laf atarım bana yol çok