Muhteşem Yüzyıl - Genel Yorum Konusu

her türlü bulurum @EFE UYSAL a nanik

İngilizce altyazılar ben bıraktığımda 79'du ilerletmişler helal olsun

bu yorumdan ne demek istediğini tam anlamadım. yani my yi ingilizler ve fransızlardanda izleyen ve fanı olan çok kişi var ama yapımcı oralara bu diziyi götürüp bu dillere çevirmediği için fanlar kendi çabalarıyla mı altyazılar oluşturuyorlar?

yapımcıyla pek alakası olduğunu sanmıyorum oralara gidemiyor diziler

Rüyamda Pargalı ile Hürrem öpüşüyordu dün ne saçma rüyalar gördüm ben öyle. 😱

bu tarz bir şey olduğunu tahmin etmiştim. bizim dizlerin avantajı ve farkı diye anlattığı şey kısmen doğru olsada biraz abartı ya. tamam accık yavaşlatalım uzatalım ama 120 dk ne ya
60-80 arası ideal bence. genelde herkes bu konu açıldımı(bir süre öncesine kadar bende öyleydim) hemen bak abd de diziler 45 dk bizimkiler 2 saat böyle dizimi olur.abd deki gibi olacak kısa ve öz.mıy mış kış 😛ama artık 45 dkyı da ideal görmüyorum. dizi izlediğini anlamıyorsun. tempo fazla yüksek. 60-80 arası ideal.

bence drama 75-80 dk komedi 50-60 dk olsun

çabaladılar ama başaramadılar 2014 de satılan dizilerin %36 sı türk dizisi %32 si abd dizisi %13ü kore dizisi olmuş
@Tolstoyevski duymasın dünyaya kafa atar
)
güney-kuzey amerika ve afrikaya da satışmaya başladı bir batı avrupa kaldı

bu zaten eylemle, kişisel çabalarla vs olacak iş değil. kanallarda paragöz. rutükün bu işe el atması ve dizi sürelerine sınırlama getirmesi lazım. belirlenen süreyi geçen her dkika içinde atıyorum 10 milyar ceza kesmesi lazım kanala