ksıkanç seni susaman allahım bu nee beeee çikolata tutkunu olaran birisi olarak ağzıma bile sürmem brakırım tüm çikolataları
ksıkanç seni susaman allahım bu nee beeee çikolata tutkunu olaran birisi olarak ağzıma bile sürmem brakırım tüm çikolataları
hugh jackman sülüman olmaya karar vermiş ama haremine @destere yi mi @Çiğdem- i mi alsa karar vermemiş@cookies @gizem ak @yatutarsa @sokak sanati @Harunnn60 @vadikızı
Ekli dosyayı görüntüle 43366
Aaaa gerçek mi bu ?hugh jackman sülüman olmaya karar vermiş ama haremine @destere yi mi @Çiğdem- i mi alsa karar vermemiş@cookies @gizem ak @yatutarsa @sokak sanati @Harunnn60 @vadikızı
Ekli dosyayı görüntüle 43366
senceAaaa gerçek mi bu ?
Kendisini çok severim 😉
haha türk taklitcilerim yetmedi ayy şimdide yurt dısından versionlarım çıkmaya başladıEvelyn @Evelyn2002 19 sa.19 saat önce
Bali Bey ahhhhhhhhhhhhhhhhhh#ElSultan
0 yanıt 0 retweet 2 favori
@Çiğdem- in şili versiyonunu buldum @destere gibi bali beyi görünce totosunu duvardan duvara vuruyorumş
@Harunnn60 @cookies @vadikızı @Nisa
ben niye etiketlenmiyorum acaba 🙁kaç yüzyıllık ninniye (hürremin söylediği) yüzüklerin efendisinden çalınmış müzik diyeni de gördüm artık hiçbir şeye şaşırmam@yatutarsa @sokak sanati @mrt-06 @gizem ak @cookies @destere @Çiğdem-
oy lololiloli dimikaç yüzyıllık ninniye (hürremin söylediği) yüzüklerin efendisinden çalınmış müzik diyeni de gördüm artık hiçbir şeye şaşırmam@yatutarsa @sokak sanati @mrt-06 @gizem ak @cookies @destere @Çiğdem- @vadikızı
ayyy kim bu mağara adamı bee ertuğruluma dil uzatıyor utanmadanserkan inci @srkninci · 4 sa. 4 saat önce
Sonuç: Yapımcılar desteklense dünya çapında işler çıkacakken, sırf politik takıntılardan saçma işlere mahkum kalınıyor.
0 yanıt 11 retweet 73 favori
serkan inci @srkninci · 4 sa. 4 saat önce
TR'nin saçmalıkları VOL1: Muhteşem Yüzyıl gibi efsane prodüksiyonun yapımcılarını desteklemeyip TRT'de Ertuğrul diye alternatif yaratmak
0 yanıt 20 retweet 76 favori
destek sağlam yerden geldi panpalar dağılalım@destere @Çiğdem- @yatutarsa @sokak sanati @cookies @vadikızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?