ksıkanç seni susaman allahım bu nee beeee çikolata tutkunu olaran birisi olarak ağzıma bile sürmem brakırım tüm çikolataları![]()
ksıkanç seni susaman allahım bu nee beeee çikolata tutkunu olaran birisi olarak ağzıma bile sürmem brakırım tüm çikolataları![]()
hugh jackman sülüman olmaya karar vermiş ama haremine @destere yi mi @Çiğdem- i mi alsa karar vermemiş@cookies @gizem ak @yatutarsa @sokak sanati @Harunnn60 @vadikızı
Ekli dosyayı görüntüle 43366
Aaaa gerçek mi bu ?hugh jackman sülüman olmaya karar vermiş ama haremine @destere yi mi @Çiğdem- i mi alsa karar vermemiş@cookies @gizem ak @yatutarsa @sokak sanati @Harunnn60 @vadikızı
Ekli dosyayı görüntüle 43366
senceAaaa gerçek mi bu ?
Kendisini çok severim 😉
haha türk taklitcilerim yetmedi ayy şimdide yurt dısından versionlarım çıkmaya başladıEvelyn @Evelyn2002 19 sa.19 saat önce
Bali Bey ahhhhhhhhhhhhhhhhhh#ElSultan
0 yanıt 0 retweet 2 favori
@Çiğdem- in şili versiyonunu buldum @destere gibi bali beyi görünce totosunu duvardan duvara vuruyorumş
@Harunnn60 @cookies @vadikızı @Nisa
ben niye etiketlenmiyorum acaba 🙁kaç yüzyıllık ninniye (hürremin söylediği) yüzüklerin efendisinden çalınmış müzik diyeni de gördüm artık hiçbir şeye şaşırmam@yatutarsa @sokak sanati @mrt-06 @gizem ak @cookies @destere @Çiğdem-
oy lololiloli dimikaç yüzyıllık ninniye (hürremin söylediği) yüzüklerin efendisinden çalınmış müzik diyeni de gördüm artık hiçbir şeye şaşırmam@yatutarsa @sokak sanati @mrt-06 @gizem ak @cookies @destere @Çiğdem- @vadikızı
ayyy kim bu mağara adamı bee ertuğruluma dil uzatıyor utanmadanserkan inci @srkninci · 4 sa. 4 saat önce
Sonuç: Yapımcılar desteklense dünya çapında işler çıkacakken, sırf politik takıntılardan saçma işlere mahkum kalınıyor.
0 yanıt 11 retweet 73 favori
serkan inci @srkninci · 4 sa. 4 saat önce
TR'nin saçmalıkları VOL1: Muhteşem Yüzyıl gibi efsane prodüksiyonun yapımcılarını desteklemeyip TRT'de Ertuğrul diye alternatif yaratmak
0 yanıt 20 retweet 76 favori
destek sağlam yerden geldi panpalar dağılalım@destere @Çiğdem- @yatutarsa @sokak sanati @cookies @vadikızı