aaa çiğdemin oklavlarıyla döverim seenisendusmussun bence kotu yola
aaa çiğdemin oklavlarıyla döverim seenisendusmussun bence kotu yola
Scarlett Johansson#Hollywood Fiza Ali#Pakistan Katrina Kaif#India Meryem Uzerli#Turkey#Divas
türk ve abdli divaya katılıyorum ötekileri tanımıyorum ama çağırırlarsa katılırım @destere beğenmemitir tabi türk diva diyince aklına bülent ersoy gelir onun @Çiğdem- @Nisa @gözlemci @SelinÇ. @HachiKo @sokak sanati
silikonlara ne meraklıymışın kendine taktır birkaç tane bak durIyyy silikonları patlayacak.
Taktıranlarla dalga geçmeye meraklıyım. [HASHTAG]#silikonsultani[/HASHTAG] .silikonlara ne meraklıymışın kendine taktır birkaç tane bak dur
önce beroşunla dalga geç o zaman onun taktırdığı kesinTaktıranlarla dalga geçmeye meraklıyım. [HASHTAG]#silikonsultani[/HASHTAG] .
önce beroşunla dalga geç o zaman onun taktırdığı kesin
Yok o öyle değil Aras Hazal ile selfie yapmak istemiş diğerleri de öyle arkalarına geçmiş gibiler.kalite cemaatine hazalı da almışlar yanlış yapmışlar .ss @destere @denizz19 @sokak sanati @gözlemci @Çiğdem- @Nisa @aserat54
Ekli dosyayı görüntüle 42455
hazal zorla araya girmiş gibi engin öztürkün sağındaki sinem miYok o öyle değil Aras Hazal ile selfie yapmak istemiş diğerleri de öyle arkalarına geçmiş gibiler.
O cadı Selen, Hazal'ımın görüntüsünü bozmuş.hazal zorla araya girmiş gibi engin öztürkün sağındaki sinem mi
selen yapmaz öyle şeyler.ssO cadı Selen, Hazal'ımın görüntüsünü bozmuş.
Arkadaki gacıların hiçbirini tanıyamadım sanırım Hazal'ın hayranları.selen yapmaz öyle şeyler.ss
arkada hazaldan ünlü 3 bayan varArkadaki gacıların hiçbirini tanıyamadım sanırım Hazal'ın hayranları.
Biri Sinem Kobal'a benziyor ya diğeri.arkada hazaldan ünlü 3 bayan var
cansu dereye benzettim soldakini arkadakini dee hayat yolundadaki kadınaBiri Sinem Kobal'a benziyor ya diğeri.
Ee hangisi Hazal'dan daha iyiymiş.cansu dereye benzettim soldakini arkadakini dee hayat yolundadaki kadına