TT listesine girdiyse ki kolay kolay girilmiyor ilk 3 te yer alır da nerden bakıcaz merak ettim açıkcasıreytingte de coşarız inşallah
TT listesine girdiyse ki kolay kolay girilmiyor ilk 3 te yer alır da nerden bakıcaz merak ettim açıkcasıreytingte de coşarız inşallah
7 iklim tanıyor [HASHTAG]#hurremeryem[/HASHTAG] iİlk fotoda neyin önünde çekildiklerini belli etseler iyiymiş.Sonuçta hürrem'i herkes tanımıyor.
elem kederliler bunu gördükte sonra T9 moduna alırlar kendilerinihttps://www.facebook.com/
tüm diziler my kanalında@gözlemci @Çiğdem- @Harunnn60 @sürgünüm @Nisa @destere @sokak sanati
onlar artık my konularına uğrayamıyorlar utançtanelem kederliler bunu gördükte sonra T9 moduna alırlar kendilerini
emre iyi püskürtme yaptın fark ettin mi ? agalık sistemi kvp dışına çıkmıyor hatta kendi içlerinde bile bölünmüşleronlar artık my konularına uğrayamıyorlar utançtan
@Çiğdem- i püskürtmek ne mümkün geçici süre defetsem parlak kokusu aldı mı damlıyor
ayyy sanki meraklı olarak geliyorum @xemrexxx beni çağıran sen olmuyormusunemre iyi püskürtme yaptın fark ettin mi ? agalık sistemi kvp dışına çıkmıyor hatta kendi içlerinde bile bölünmüşler, elem kederler zaten bir takım olamadılar geriye @Çiğdem- kaldı
her çağırılan yere gidersn adın çıkar kızayyy sanki meraklı olarak geliyorum @xemrexxx beni çağıran sen olmuyormusun
her saat çağrıyorsun sonra neden geldin diyorsun hadi oradan beee
çiğdem my yi pek sevmez kendisi bir harm dolusu kadını görüncee hep kıskançlıktan çatlardı ona gönderme yaptımone bee 🙂
aaa ben suleymanın haremını begenırım keske bende olsaydım orda 🙂çiğdem my yi pek sevmez kendisi bir harm dolusu kadını görüncee hep kıskançlıktan çatlardı ona gönderme yaptım
helal olsun @destere çiğdemi bırak benceaaa ben suleymanın haremını begenırım keske bende olsaydım orda 🙂
desterenin hayallerinde çıkmaktan öteye bile gitmişlerayy bende olacaktım orda ne entrıkalar cevırırdım @destere ve cıgdem cıkıyorlarmı 😱
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?