TT listesine girdiyse ki kolay kolay girilmiyor ilk 3 te yer alır da nerden bakıcaz merak ettim açıkcasıreytingte de coşarız inşallah![]()
TT listesine girdiyse ki kolay kolay girilmiyor ilk 3 te yer alır da nerden bakıcaz merak ettim açıkcasıreytingte de coşarız inşallah![]()
7 iklim tanıyor [HASHTAG]#hurremeryem[/HASHTAG] iİlk fotoda neyin önünde çekildiklerini belli etseler iyiymiş.Sonuçta hürrem'i herkes tanımıyor.
![]()
elem kederliler bunu gördükte sonra T9 moduna alırlar kendilerini
onlar artık my konularına uğrayamıyorlar utançtanelem kederliler bunu gördükte sonra T9 moduna alırlar kendilerini![]()
emre iyi püskürtme yaptın fark ettin mi ? agalık sistemi kvp dışına çıkmıyor hatta kendi içlerinde bile bölünmüşleronlar artık my konularına uğrayamıyorlar utançtan![]()
@Çiğdem- i püskürtmek ne mümkün geçici süre defetsem parlak kokusu aldı mı damlıyor![]()
ayyy sanki meraklı olarak geliyorum @xemrexxx beni çağıran sen olmuyormusunemre iyi püskürtme yaptın fark ettin mi ? agalık sistemi kvp dışına çıkmıyor hatta kendi içlerinde bile bölünmüşler, elem kederler zaten bir takım olamadılar geriye @Çiğdem- kaldı
![]()
her çağırılan yere gidersn adın çıkar kızayyy sanki meraklı olarak geliyorum @xemrexxx beni çağıran sen olmuyormusun
her saat çağrıyorsun sonra neden geldin diyorsun hadi oradan beee![]()
çiğdem my yi pek sevmez kendisi bir harm dolusu kadını görüncee hep kıskançlıktan çatlardı ona gönderme yaptımone bee 🙂
aaa ben suleymanın haremını begenırım keske bende olsaydım orda 🙂çiğdem my yi pek sevmez kendisi bir harm dolusu kadını görüncee hep kıskançlıktan çatlardı ona gönderme yaptım![]()
helal olsun @destere çiğdemi bırak benceaaa ben suleymanın haremını begenırım keske bende olsaydım orda 🙂
desterenin hayallerinde çıkmaktan öteye bile gitmişlerayy bende olacaktım orda ne entrıkalar cevırırdım @destere ve cıgdem cıkıyorlarmı 😱