Yok izlemiyorum Sakaryadayım ben
Yok izlemiyorum Sakaryadayım ben
Şu an gözüm Meryem'imden başkasını görmüyorbu arada neboşa laf edenler ekran başına geçsin bence kadına rol verilince nasıl oynuyor
@dizi kolik @Forumdash
koskoca valide sultan be tabi öyle olacakŞu an gözüm Meryem'imden başkasını görmüyorNeboş'un takılarının pariıtısından bişey göremedimEskiden takılara ne çok parlaklık vermişler
vay zekenabun.ssYok izlemiyorum Sakaryadayım benFırsatım yok
Zaten tekrarının nesini izlicem o kadar izledimkoskoca valide sultan be tabi öyle olacak
vay zekenabun.ss
[HASHTAG]#hurremeryem[/HASHTAG] var [HASHTAG]#nigarkalfa[/HASHTAG] var [HASHTAG]#haticesultan[/HASHTAG] var melunZaten tekrarının nesini izlicem o kadar izledimYeni dizim Kaçak GelinlerŞEBNEM
Biraz baktım Hürrem'in saraydan ayrılma sahnesine kadar. Mahidevran ile Sülo'nun bir araya gelme yerleri falan.
annene söyle kaliteyi seçsin.ssBiraz baktım Hürrem'in saraydan ayrılma sahnesine kadar. Mahidevran ile Sülo'nun bir araya gelme yerleri falan.Ama sonra annem Küçük Ağa'yı açtı.
O sevmedi hiç Muhteşem Yüzyıl'ı. O ne öyle saç sakal birbirine karışmış diyordu en son.annene söyle kaliteyi seçsin.ss
ne olacaktı 16.yy de .ss sen kalk annen geçsin pc başına bir tartışakO sevmedi hiç Muhteşem Yüzyıl'ı. O ne öyle saç sakal birbirine karışmış diyordu en son.
ne olacaktı 16.yy de .ss sen kalk annen geçsin pc başına bir tartışak
afk de izliyormuş.ssOnun izlediği diziler drama ağırlıklı olacak ama komediyi de seviyor. Mesela Arkadaşım Hoşgeldin ve Güldür Güldür'de izliyor.
Haha AFK izledi evet. Onu da hiç kaçırmazdı. Parmaklıklar Ardında, Gurbet Kadını, Kınalı Kar hepsini benle izlemiştir ve hatta Pis Yedili. Gerçi Pis Yedili'yi bıraktı epeydir.afk de izliyormuş.ss
neyse bence annen neboşu kıskanıyor ondan izlemiyor
pis yediliyi ırakmakla isabetli karar vermiş bir de afk izlemeseydi .ssHaha AFK izledi evet. Onu da hiç kaçırmazdı. Parmaklıklar Ardında, Gurbet Kadını, Kınalı Kar hepsini benle izlemiştir ve hatta Pis Yedili. Gerçi Pis Yedili'yi bıraktı epeydir.
AFK izlemiş daha var mı ötesi.pis yediliyi ırakmakla isabetli karar vermiş bir de afk izlemeseydi .ss
neyse my rekalmında iyi feto reklamı yaptılar.ss ab grubu feto okumasa bari .ss @Forumdash @yakup09AFK izlemiş daha var mı ötesi.
harem ne ki dünyayı ben yöneteceğim dedi [HASHTAG]#hurremeryem[/HASHTAG]şuan en iyi bölümlerden birisi yayınlanıyor
42 ,43, 44, 46 ,47 ,52 bu gibi bölümler çok iyi , özellikle bu bölümler yayınlanırsa akşam çok iyi olurneyse my rekalmında iyi Fethullah reklamı yaptılar.ss ab grubu Fethullah okumasa bari .ss @Forumdash @yakup09
harem ne ki dünyayı ben yöneteceğim dedi [HASHTAG]#hurremeryem[/HASHTAG]bi tuhaf oldum @Forumdash
bölümler bile aklında helal42 ,43, 44, 46 ,47 ,52 bu gibi bölümler çok iyi , özellikle bu ölümler yayınlanırsa akşam çok iyi olur
3 yıl izledik dile kolaybölümler bile aklında helal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?