ergenlerin ahını aldınız beter olucanızSizden gelecek reyting Allah'tan gelsin.
ergenlerin ahını aldınız beter olucanızSizden gelecek reyting Allah'tan gelsin.
Kapış kapış gitti oyuncuları nankörler başka işlerde izleyecekler işte başrol olarak.ergenlerin ahını aldınız beter olucanız[HASHTAG]#agalarinefendisisumbulaga[/HASHTAG] v [HASHTAG]#faresuratligulsah[/HASHTAG] da çıktı
adamlar sbsv ailesi siyorlar twitterda fanfino ailesiKapış kapış gitti oyuncuları nankörler başka işlerde izleyecekler işte başrol olarak.
2.sezon bu zatenKeşke ilk 2 sezon yayınlansa.
Gerçekten mi?2.sezon bu zaten[HASHTAG]#gulaga[/HASHTAG] süper
pis yedilice bir espri mi yaptınGerçekten mi?
Sülo'nun yerinde ben olacaktım öyle mi yapardım[HASHTAG]#mahidevran[/HASHTAG] yine mor@mrt-06 @Bully @yatutarsa eekran başına
pis yedilice bir espri mi yaptın
[HASHTAG]#sultansuluman[/HASHTAG] dan iyimi bilicen adamon koskoca haremi varSülo'nun yerinde ben olacaktım öyle mi yapardım
[HASHTAG]#mahidevran[/HASHTAG] gibi bir güzelliği görmüyi.[HASHTAG]#sultansuluman[/HASHTAG] dan iyimi bilicen adamon koskoca haremi var
Yani ilk 40 bölümü diyorum.[HASHTAG]#mahidevran[/HASHTAG] yine mor@mrt-06 @Bully @yatutarsa eekran başına
pis yedilice bir espri mi yaptın
[HASHTAG]#hurremeryem[/HASHTAG] in ipek sesinden ninniMeryem Uzerlimi ozlemisim ben .Muhtesem yuzyil hala harikaaaaaaa
@xemrexxx
ne gerek var .Yani ilk 40 bölümü diyorum.
o da güzel mi be[HASHTAG]#mahidevran[/HASHTAG] gibi bir güzelliği görmüyi.
Hürrem ne itici şarkı söylüyi öyle.
glee nin türkiye versiyonunda oynasın@xemrexxx muthis bir sesi var.Sarkicida olur Meryemimden her sey olur
Biraz daha koysalardı ondan sahne hatırlardı millet sevgileri tazelenirdi.[HASHTAG]#hurremeryem[/HASHTAG] in ipek sesinden ninni
ne gerek var .her bölümü kalite dizinin
o da güzel mi be[HASHTAG]#hurrermeyem[/HASHTAG] [HASHTAG]#mihrimah[/HASHTAG] ile birlikte ayriliyisizin melek de gidiyi @xBUGRAx
😱 fox bakış açısıBiraz daha koysalardı ondan sahne hatırlardı millet sevgileri tazelenirdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?