ergenlerin ahını aldınız beter olucanız [HASHTAG]#agalarinefendisisumbulaga[/HASHTAG] v [HASHTAG]#faresuratligulsah[/HASHTAG] da çıktıSizden gelecek reyting Allah'tan gelsin.
ergenlerin ahını aldınız beter olucanız [HASHTAG]#agalarinefendisisumbulaga[/HASHTAG] v [HASHTAG]#faresuratligulsah[/HASHTAG] da çıktıSizden gelecek reyting Allah'tan gelsin.
Kapış kapış gitti oyuncuları nankörler başka işlerde izleyecekler işte başrol olarak.ergenlerin ahını aldınız beter olucanız [HASHTAG]#agalarinefendisisumbulaga[/HASHTAG] v [HASHTAG]#faresuratligulsah[/HASHTAG] da çıktı
adamlar sbsv ailesi siyorlar twitterda fanfino ailesiKapış kapış gitti oyuncuları nankörler başka işlerde izleyecekler işte başrol olarak.
2.sezon bu zaten [HASHTAG]#gulaga[/HASHTAG] süperKeşke ilk 2 sezon yayınlansa.
Gerçekten mi?2.sezon bu zaten [HASHTAG]#gulaga[/HASHTAG] süper
pis yedilice bir espri mi yaptınGerçekten mi?
Sülo'nun yerinde ben olacaktım öyle mi yapardım[HASHTAG]#mahidevran[/HASHTAG] yine mor @mrt-06 @Bully @yatutarsa eekran başına
pis yedilice bir espri mi yaptın
[HASHTAG]#sultansuluman[/HASHTAG] dan iyimi bilicen adamon koskoca haremi varSülo'nun yerinde ben olacaktım öyle mi yapardım
[HASHTAG]#mahidevran[/HASHTAG] gibi bir güzelliği görmüyi.[HASHTAG]#sultansuluman[/HASHTAG] dan iyimi bilicen adamon koskoca haremi var
Yani ilk 40 bölümü diyorum.[HASHTAG]#mahidevran[/HASHTAG] yine mor @mrt-06 @Bully @yatutarsa eekran başına
pis yedilice bir espri mi yaptın
[HASHTAG]#hurremeryem[/HASHTAG] in ipek sesinden ninniMeryem Uzerlimi ozlemisim ben .Muhtesem yuzyil hala harikaaaaaaa
@xemrexxx
ne gerek var . her bölümü kalite dizininYani ilk 40 bölümü diyorum.
o da güzel mi be [HASHTAG]#hurrermeyem[/HASHTAG] [HASHTAG]#mihrimah[/HASHTAG] ile birlikte ayriliyi sizin melek de gidiyi @xBUGRAx[HASHTAG]#mahidevran[/HASHTAG] gibi bir güzelliği görmüyi.
Hürrem ne itici şarkı söylüyi öyle.
glee nin türkiye versiyonunda oynasın@xemrexxx muthis bir sesi var.Sarkicida olur Meryemimden her sey olur
Biraz daha koysalardı ondan sahne hatırlardı millet sevgileri tazelenirdi.[HASHTAG]#hurremeryem[/HASHTAG] in ipek sesinden ninni
ne gerek var . her bölümü kalite dizinin
o da güzel mi be [HASHTAG]#hurrermeyem[/HASHTAG] [HASHTAG]#mihrimah[/HASHTAG] ile birlikte ayriliyi sizin melek de gidiyi @xBUGRAx
😱 fox bakış açısıBiraz daha koysalardı ondan sahne hatırlardı millet sevgileri tazelenirdi.