Muhteşem Yüzyıl - Genel Yorum Konusu

''Binbir Gece ile başlayan dizi ilgisi, Gümüş, Asi, Ezel, Fatmagül’ün Suçu Ne, Yaprak Dökümü gibi dizilerin gerek devlet ve gerekse özel TV kanallarında yayınlanmasıyla devam etmektedir. Özellike özel televizyon kanalı OBN’de gösterilen Mühteşem Yüzyıl dizisi gerek ülkede ve gerekse bölgede istisnasız bütün halk kitleleri tarafından takip edilmekte ve büyük beğeni toplamaktadır. Bütün bu hususlar Türkiye ilgisini ve imajını yükselten en önemli hususlardır."

işte halit ergenç başaltır halit ergen. en tepeye çıakrır
farkı-ı sülüman
@yatutarsa @Çiğdem- @mrt-06 @destere @ABAY_06 @gizem ak

Sen kolay kolay dizi bırakmazsın ne de olsa MY'den Cihangir(di dimi?) var
Eğer yükselirse yine fanlığını yaparsın
şu hali çok arabesk hiç benlik değil oyunculukları çok iyi tıpkı karagül gibi ama iki dizi de beni çekmiyor konu itibariyle

şu hali çok arabesk hiç benlik değil oyunculukları çok iyi tıpkı karagül gibi ama iki dizi de beni çekmiyor konu itibariyle
Karagül'ün oyunculuğu çok mu iyi
Ece Uslu oturmuş ağzini yamultarak kadınları pohpoluyor
Kadınlar iş yapıyor kendisi oturuyor sonra "biz yaptık diyor"
Ne o kadının gücü
Özcanın HULK vari konuşmasını saymıyorum bile

Gültepe için için işte açık kapı bırakıyorsun reytingi yükselsin dersin "diziyi izledim dizi değişmiş bla bla bla"

açık kapı bıraksam karagülü izlerdim oyunculukları beğeniyim zaten
en çok izlenen dizi de izlesem izlerim

dizinin ilk 2 bölümünü izledim mete horozoğlu 2 sahnede konuşmuştu sadece ; ekin koç ön plandaydı tolga sarıtaş yoktu falan bu tarz şeyler değşirse bakılabilir ama konu da değişecek tabi ki yoksa oyuncu için izlemem