ben hayatta binmem o arabaya kaza falan yapardünyanın en kaliteli arabası maşallah 😱 @Çiğdem- @mrt-06 @ABAY_06 @sürgünüm @HachiKo @yatutarsa @destere
cimri star da yapaydı ya @*YıldırıM* .ss
Ekli dosyayı görüntüle 39819
ben hayatta binmem o arabaya kaza falan yapardünyanın en kaliteli arabası maşallah 😱 @Çiğdem- @mrt-06 @ABAY_06 @sürgünüm @HachiKo @yatutarsa @destere
üstünde güzel kadınların resmi var binsen kalp krizi geçirirsin tabiben hayatta binmem o arabaya kaza falan yapar![]()
Starıma laf atma şopar o kafana çiğdemin oklavasıyla vururumdünyanın en kaliteli arabası maşallah 😱 @Çiğdem- @mrt-06 @ABAY_06 @sürgünüm @HachiKo @yatutarsa @destere
hahahahah söz konusu @xemrexxx e eğer tüm okvalarımı veririm tabikide cnm geçir kafasınaStarıma laf atma şopar o kafana çiğdemin oklavasıyla vururum![]()
Oklavalarını seviyorum
hahahahah ayy oo elime geçer birgün benim elbet ozaman @xemrexxx kafasına geçirirken çektiricem bir fotoOklavalarını seviyorum
Bu arada resimlerinin olduğu konuya oklavalı resmini koy bir kağıda da emreyi yaz onu hamur açıyormuş gibi resim çek çok güzel olur![]()
inanıyormusun buna beeelleri dert görmesin@Çiğdem- çatla
@Bully @mrt-06 @yatutarsa melun takımı
@destere @Forumdash @ABAY_06
Ekli dosyayı görüntüle 39837
fotoşoku yapanın eline sağlık her türlü eline sağlıkinanıyormusun buna bee![]()
kediler köpekler kafasına şeyyy yaparlar inşşş ahahhaelleri dert görmesin@Çiğdem- çatla
@Bully @mrt-06 @yatutarsa melun takımı
@destere @Forumdash @ABAY_06 @gizem ak
Ekli dosyayı görüntüle 39837
sana fil şey yapar inşallah.sskediler köpekler kafasına şeyyy yaparlar inşşş ahahha![]()
işte bunlar hep reyting içinnur ile engin çift olacakmış yeni dizide 😱 melunlar ne diyor buna_? @yatutarsa @Bully @mrt-06
@Çiğdem- @destere @sürgünüm @ABAY_06
@Forumdash sever bu işi ne de olsa eski üvey oğlu
Ekli dosyayı görüntüle 39862
bilmem 2.bölümü izledim bıraktım onuişte bunlar hep reyting içineee gültepedeki dediğim olay oldu mu?
Sen kolay kolay dizi bırakmazsın ne de olsa MY'den Cihangir(di dimi?) varbilmem 2.bölümü izledim bıraktım onu![]()
şu hali çok arabesk hiç benlik değil oyunculukları çok iyi tıpkı karagül gibi ama iki dizi de beni çekmiyor konu itibariyleSen kolay kolay dizi bırakmazsın ne de olsa MY'den Cihangir(di dimi?) varEğer yükselirse yine fanlığını yaparsın
![]()
Karagül'ün oyunculuğu çok mu iyişu hali çok arabesk hiç benlik değil oyunculukları çok iyi tıpkı karagül gibi ama iki dizi de beni çekmiyor konu itibariyle![]()
açık kapı bıraksam karagülü izlerdim oyunculukları beğeniyim zatenKaragül'ün oyunculuğu çok mu iyiEce Uslu oturmuş ağzini yamultarak kadınları pohpoluyor
Kadınlar iş yapıyor kendisi oturuyor sonra "biz yaptık diyor"
Ne o kadının gücü
Özcanın HULK vari konuşmasını saymıyorum bile
Gültepe için için işte açık kapı bırakıyorsun reytingi yükselsin dersin "diziyi izledim dizi değişmiş bla bla bla"![]()