[HASHTAG]#mihrimah[/HASHTAG] çıktıkınıyorum la bu yayını izlemicem!!11!
[HASHTAG]#mihrimah[/HASHTAG] çıktıkınıyorum la bu yayını izlemicem!!11!
iyi bakın doya doya[HASHTAG]#mihrimah[/HASHTAG] çıktı
iyi bakın doya doya
Ne var ki ekranda?bu arada neboşa laf edenler ekran başına geçsin bence kadına rol verilince nasıl oynuyor
@dizi kolik @Forumdash
muhteşem yüzyılNe var ki ekranda?
Valide'nin en iyi en entrikalı bölümleri Star'da yayınlanmadı ki izleyeyim?muhteşem yüzyıl
[HASHTAG]#hurremeryem[/HASHTAG] - [HASHTAG]#sultansuluman[/HASHTAG] aşkı
ilk 41 bölümün özeti var şu anValide'nin en iyi en entrikalı bölümleri Star'da yayınlanmadı ki izleyeyim?
Nasıl yani anlamadım.ilk 41 bölümün özeti var şu an
[HASHTAG]#hurremeryem[/HASHTAG] oyunları süperşimdi de [HASHTAG]#sultansuluman[/HASHTAG] mor
basbaya kısaca geçiyorlar ne olmuş ne bitmişNasıl yani anlamadım.
direkt geldi 😱 @mrt-06Nigar Kalfa.
40. bölüm özetidir o.basbaya kısaca geçiyorlar ne olmuş ne bitmişşimdi 41.bölüme geçtiler [HASHTAG]#nigarkalfa[/HASHTAG] ve [HASHTAG]#pargali[/HASHTAG] ile
direkt geldi 😱 @mrt-06
[HASHTAG]#pagali[/HASHTAG] [HASHTAG]#haticesultan[/HASHTAG] [HASHTAG]#nigarkalfa[/HASHTAG] üçgeni süperKan çekiyor açtım kanalı onun sahnesi.
yok artık hürremin gelişi ile başaldılar40. bölüm özetidir o.
Gülpare sekreter - psikiyatrist Elçin ve mahalle üçgeni favorim.[HASHTAG]#pagali[/HASHTAG] [HASHTAG]#haticesultan[/HASHTAG] [HASHTAG]#nigarkalfa[/HASHTAG] üçgeni süper
yok artık hürremin gelişi ile başaldılar
40 bölümü nasıl özetleyebilirler ki 1 saatte?[HASHTAG]#pagali[/HASHTAG] [HASHTAG]#haticesultan[/HASHTAG] [HASHTAG]#nigarkalfa[/HASHTAG] üçgeni süper
yok artık hürremin gelişi ile başaldılar
zaten önemli olayları gösterdiler40 bölümü nasıl özetleyebilirler ki 1 saatte?İşin içinde Star varsa yapar, sende haklısın.
o her zaman [HASHTAG]#nigarkalfa[/HASHTAG] olarak kalacak [HASHTAG]#pargali[/HASHTAG] nin biricik aşkıGülpare sekreter - psikiyatrist Elçin ve mahalle üçgeni favorim.
Sizden gelecek reyting Allah'tan gelsin.zaten önemli olayları gösterdiler13.bölümden 38.bölüme atladılar bir de
o her zaman [HASHTAG]#nigarkalfa[/HASHTAG] olarak kalacak [HASHTAG]#pargali[/HASHTAG] nin biricik aşkı
Mrs.Cankat @berkcankat18 4mView translation
Muhteşem yüzyıl bile yeniden başladı SBSV başlamadı a..k nolur sanki yayınlasanız reyting kazanmak kötü mü geliyo?
@xBUGRAx duyuyon mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?