[HASHTAG]#mihrimah[/HASHTAG] çıktıkınıyorum la bu yayını izlemicem!!11!
[HASHTAG]#mihrimah[/HASHTAG] çıktıkınıyorum la bu yayını izlemicem!!11!
iyi bakın doya doya[HASHTAG]#mihrimah[/HASHTAG] çıktı
bu arada neboşa laf edenler ekran başına geçsin bence kadına rol verilince nasıl oynuyoriyi bakın doya doya
Ne var ki ekranda?bu arada neboşa laf edenler ekran başına geçsin bence kadına rol verilince nasıl oynuyor
@dizi kolik @Forumdash
muhteşem yüzyılNe var ki ekranda?
Valide'nin en iyi en entrikalı bölümleri Star'da yayınlanmadı ki izleyeyim?muhteşem yüzyıl
[HASHTAG]#hurremeryem[/HASHTAG] - [HASHTAG]#sultansuluman[/HASHTAG] aşkı
ilk 41 bölümün özeti var şu anValide'nin en iyi en entrikalı bölümleri Star'da yayınlanmadı ki izleyeyim?
Nasıl yani anlamadım.ilk 41 bölümün özeti var şu an
[HASHTAG]#hurremeryem[/HASHTAG] oyunları süper şimdi de [HASHTAG]#sultansuluman[/HASHTAG] mor
basbaya kısaca geçiyorlar ne olmuş ne bitmiş şimdi 41.bölüme geçtiler [HASHTAG]#nigarkalfa[/HASHTAG] ve [HASHTAG]#pargali[/HASHTAG] ileNasıl yani anlamadım.
direkt geldi 😱 @mrt-06Nigar Kalfa.
40. bölüm özetidir o.basbaya kısaca geçiyorlar ne olmuş ne bitmiş şimdi 41.bölüme geçtiler [HASHTAG]#nigarkalfa[/HASHTAG] ve [HASHTAG]#pargali[/HASHTAG] ile
direkt geldi 😱 @mrt-06
[HASHTAG]#pagali[/HASHTAG] [HASHTAG]#haticesultan[/HASHTAG] [HASHTAG]#nigarkalfa[/HASHTAG] üçgeni süperKan çekiyor açtım kanalı onun sahnesi.
yok artık hürremin gelişi ile başaldılar40. bölüm özetidir o.
Gülpare sekreter - psikiyatrist Elçin ve mahalle üçgeni favorim.[HASHTAG]#pagali[/HASHTAG] [HASHTAG]#haticesultan[/HASHTAG] [HASHTAG]#nigarkalfa[/HASHTAG] üçgeni süper
yok artık hürremin gelişi ile başaldılar
40 bölümü nasıl özetleyebilirler ki 1 saatte? İşin içinde Star varsa yapar, sende haklısın.[HASHTAG]#pagali[/HASHTAG] [HASHTAG]#haticesultan[/HASHTAG] [HASHTAG]#nigarkalfa[/HASHTAG] üçgeni süper
yok artık hürremin gelişi ile başaldılar
zaten önemli olayları gösterdiler 13.bölümden 38.bölüme atladılar bir de40 bölümü nasıl özetleyebilirler ki 1 saatte? İşin içinde Star varsa yapar, sende haklısın.
o her zaman [HASHTAG]#nigarkalfa[/HASHTAG] olarak kalacak [HASHTAG]#pargali[/HASHTAG] nin biricik aşkıGülpare sekreter - psikiyatrist Elçin ve mahalle üçgeni favorim.
Sizden gelecek reyting Allah'tan gelsin.zaten önemli olayları gösterdiler 13.bölümden 38.bölüme atladılar bir de
o her zaman [HASHTAG]#nigarkalfa[/HASHTAG] olarak kalacak [HASHTAG]#pargali[/HASHTAG] nin biricik aşkı
Mrs.Cankat @berkcankat18 4mView translation
Muhteşem yüzyıl bile yeniden başladı SBSV başlamadı a..k nolur sanki yayınlasanız reyting kazanmak kötü mü geliyo?
@xBUGRAx duyuyon mu