Muhteşem Yüzyıl Fav10 Yakında

aaaa burada bile ilk destereyi sormuş zamanındab elliymiş biz farkedememişiz😱 @Çiğdem-
@serhatt @mrt-06

@Harunnn60 Benimi destereden kıskanıyor yoksa destereyimi benden kıskanıyor 2.şık daha kuvvet almaya başladı
@serhatt @mrt-06 @Forumdash
Yalnız bunu diyen kişi de destere gidince 4 ay profilnde çıkmıyordu şimdi o kişi bilir beni konuşturmasın
Niyeyse daha bir kıymetli oldu şimdi gözünde.

Bence bi mahsuru yok
Çekemiyorlar knk beni.

Yalnız bunu diyen kişi de destere gidince 4 ay profilnde çıkmıyordu şimdi o kişi bilir beni konuşturmasın
Niyeyse daha bir kıymetli oldu şimdi gözünde.

Çekemiyorlar knk beni.
@xemrexxx Banlanmıştı @destere ile onun profiline gitmiştik buralara o gelene kadar pisleyecem diyordu profilini tuvalet gibi kullanıcam diye o geldi aklıma
@mrt-06 @serhatt

Aaaaa gece gece eleme kedere geldim hepinizi öldüreceğim Mezarına Tüküreceğim filmindeki gibi işkence ederek. İşte ölüm listem;
@xemrexxx
@MasacRE-
@S.G.A.T.
@Billy Kane
@xBUGRAx ve @Çiğdem-

Kendimi de öldürcem en son. Öbür tarafta buluşalım diye öldürüyorum seni.
Kendini öldürme onları öldür biz bu dünyada kalalım

Konunu beğendinmi anlamlı şekilde seçtim hediyelerini Zeki Sezeni dediğim yerden dinle mutlaka

Kendini öldürme onları öldür biz bu dünyada kalalım

Konunu beğendinmi anlamlı şekilde seçtim hediyelerini Zeki Sezeni dediğim yerden dinle mutlaka
Videoyu izledim zaten konuyu açtığın anda. Çok güzel bir nostalji oldu teşekkürler tekrardan ablacım. 😳

Videoyu izledim zaten konuyu açtığın anda. Çok güzel bir nostalji oldu teşekkürler tekrardan ablacım. 😳
Şansına erken geldim dizim yok canım sıkılıyordu bir foruma bakayım dedim sen de hemen o sırada kulube girmişsin denk geldi