sende kibarlıktan anlamıyon
kıskançlık işte bunlar baktın prens sarayda silip süpürüyor çatladın tabi
ne prensi la pompy daha yeni tahta çıktı çocuk yapmadı bully depaşasende kibarlıktan anlamıyon) mısır koçanı diyecek hali yok kibarlık yapmış iştehemen yakala şehzadeyi
kıskançlık işte bunlar baktın prens sarayda silip süpürüyor çatladın tabi)
cariye de olsa merdivenden ittin zaten vadikızı bastı canını kurtarırsan şükret
ne prensi la pompy daha yeni tahta çıktı çocuk yapmadı bully depaşa
@Forumdash ı ağa olarak mı alsak diziye zaten forumdash her rolü oynarım dedi
@Forumdash ı ağa olarak mı alsak diziye zaten forumdash her rolü oynarım dedi
Iyy piss hayallerinde beni oyuncak kendine@Forumdash ı ağa olarak mı alsak diziye zaten forumdash her rolü oynarım dedi
Başladım bilekonuya girmez protestoya başlar
zaten uğursuzun biri forumdash yazınca konuyu görüntüleyen sayısı sıfıra düştü reyting öldürür o .sskonuya girmez protestoya başlar
geldi yine faruk ağaIyy piss hayallerinde beni oyuncak kendine
Sen bu diziye ne ara başladınyoksa görmemezlikten gelmeyi başardım mı
Başladım bile
Kalemin kırılsın yazarken inş.... 0.7 ucu olan birini bulama iinş... sesli harflerin klavyede bozulsun inş. Kutuphanelerde kafana kitaplar düşsün inş... Amen!zaten uğursuzun biri forumdash yazınca konuyu görüntüleyen sayısı sıfıra düştü reyting öldürür o .ss
geldi yine faruk ağa
Destere seni itmedi mi Kaanım ben yine nereyi atladım.Kim bilir bana atlayacağına kime atladın başına büyük bela almışsındır inşallah.)
Ay saf yılanım benim o düşen ben değilim.
Nasıl da kıskanç.Sen de haklısın tabii ben varken hep ikinci adam olmak durumunda kalacaksın.
ıyyy bnm yöntemim bu .ssKalemin kırılsın yazarken inş.... 0.7 ucu olan birini bulama iinş... sesli harflerin klavyede bozulsun inş. Kutuphanelerde kafana kitaplar düşsün inş... Amen!
Ay bu total klişelerini en iyi bilmesi gereken sensin. ss Bir gölgeye atlamış işte bana atlayacağına.
Kör tuttugunumuydu körle yatanmıydı? Yoksa uzumlu erikli bişey mi? Öyle sözler vardı. İşte ondanıyyy bnm yöntemim bu .ss
Sonrasında sevinince herhalde başardı sandım evet yatma zamanım gelmiş demekki.Ay bu total klişelerini en iyi bilmesi gereken sensin. ss Bir gölgeye atlamış işte bana atlayacağına.
Oldu sonra programın reytingi dip yapsın.Ayrıca mevtah ne la Allah canını almaya
@destere ile beraber kirli bir ittifak yaparsınız artık bana karşı ilerleyen bölümlerde.Sonrasında sevinince herhalde başardı sandım evet yatma zamanım gelmiş demekki.
Ölü demek.Ama yazılışından emin değil 'mevta' da olabilir.
Sen de koyunları saymayı denesene en uyku getiren yöntem.:S@destere ile beraber kirli bir ittifak yaparsınız artık bana karşı ilerleyen bölümlerde.Bence de gelmiş ama ben gecelerin adamıyım hiç uykum yok. ss
Biliyoruz canım ama h harfine gerek yoktu evet mevta olacak doğrusu.Okurken mefta diyoruz ama.
Benim öyle uykum gelmiyor ya kafa da dolu olunca dönüp duruyorum. ss Şimdi açar bir dizi ya da film izlerim, 3-4 gibi gelir sanırım uykum.Sen de koyunları saymayı denesene en uyku getiren yöntem.:S
Iyyy ayaklı TDK.Mübarek sözlük gibisin kardeşim hem yazılışını hem okunuşunu hem anlamını söylüyorsun her eve senden şart.
tosbağa qsıvamış resmen)
yalnız @Bully hem çok şanslı hemde çok şanssız @Çiğdem- in mıncık darbelerine maruz kalıyor
@denizz19 in durumuna üzüldüm cidden) arada çok ezilmiş üstüne düşen düşene
@Çiğdem- le @primavera arasındaki göz muhabbetide müthişti) primavera bu kadar safmıdır harbiden yok göz den bir harf çıkar bir tane ekle yok bilmem ne kız hala diyor neresi neresi işte totosu neresi olacak
beni rezil etmiş o tükürük muhabbeti iğrençti
merdivende bully nin üstüne hamle yapıyorumda onun sonucu noldu karanlıkta hamle yaptığım acaba bully miydi ?
@Harunnn60 la @Almila arasındaki muhabbet çok soğuk geçmiş harun bu kadar renksiz biriyse onunla gerçek hayatta iki kelime yapılmaz)
@Çiğdem- tabiki rezil rüsfa olmuşirkek irkek diye koşturuyor sarayda üstüne hücum etmediği tek canlı kalmamıştırama bana gelince yine naz yapıyor o kısmı anlamadım? sırf bizemi kelek yapıyor kız
@vadikızı ile @Aserat arasındaki mevzu çok derin olayı anlayan varsa banada anlatsın
Vadikızı: Akşamki olay için hazırlıklarımız tamam mı?
Aserat: Elbette ki sultanım saraya girdiğimizde kimse karşı koyamayacak.
akşamki olay nedir acaba
hahahaha aa ben yattıktan sonra yayınlamış sabah sabah neşem yerimdeydi zaten ama daha bir güldüm bu tuhaf senaryo sayesinde @xemrexxxÇiğdem: Ayol gözünü kasteden kim ama yaklaştın en azından ilk 2 harfi tutturdun. Gö.. ile başlıyor ama daha aşağılarda bir yer..
Çiğdem: Ay olamaz hayır 9. Kocam olacaktın sen benim ilk defa memeleri benimkinden büyük kovam olacaktı tam istediğim gibi mıncıklayıp duracaktım. Ay ben fena oluyorum, Primavera odama götür beni. Ay bir de çivili kırbacımı getir bir harem ağasıyla birlikte azıcık kırbaçlayıp stres atacağım
Ey Allah'ım diyaloglara bak koptum ya.
@denizz19 belli ki bu @xemrexxx'ten çekeceğin var hem Çiğdem hem de destere üstüne düşmüş hahaha.
@destere @Çiğdem- le yakınlaşacam derken her şeyi eline yüzüne bulaştırmış.) Ama kız senden nefret ediyor benim peşimde.Beni öldürme planın da elinde patlamış belli ki.)
@pompy'nin @mrt-06 için yılan demesi de güldürdü.
Güzel ve eğlenceli bir bölüm olmuş bekliyoruz üçüncü bölümü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?