Muhteşem Yüzyıl Fav10--2.Bölüm

sende kibarlıktan anlamıyon
) mısır koçanı diyecek hali yok kibarlık yapmış işte
hemen yakala şehzadeyi

kıskançlık işte bunlar baktın prens sarayda silip süpürüyor çatladın tabi
)
ne prensi la pompy daha yeni tahta çıktı çocuk yapmadı bully depaşa

cariye de olsa merdivenden ittin zaten vadikızı bastı canını kurtarırsan şükret

@Çiğdem- in tükürüğü bana çarpınca heyecandan dibim düşmüş
öyle bir adamız karanlıkta cariyeye çarpmış olmam kimbilir beni nasıl uçurmuştur havaalra
)

ne prensi la pompy daha yeni tahta çıktı çocuk yapmadı bully depaşa

@pompy den anca padişah mustafa rolü çıkar ona üç ay zor katlanır imparatorluk
)

@Forumdash ı ağa olarak mı alsak diziye zaten forumdash her rolü oynarım dedi

zaten uğursuzun biri forumdash yazınca konuyu görüntüleyen sayısı sıfıra düştü reyting öldürür o .ss

geldi yine faruk ağa
Kalemin kırılsın yazarken inş.... 0.7 ucu olan birini bulama iinş... sesli harflerin klavyede bozulsun inş. Kutuphanelerde kafana kitaplar düşsün inş... Amen!

Destere seni itmedi mi Kaanım ben yine nereyi atladım.

Belli olmaz o belki ileriki bölümlerde ölürsün sonuçta düşmanın çok hem @pompy de benden korkuyormuş tehditle bir iksir hazırlatırım senle @destere 1 gecede mevtah olur.
@xemrexxx bu senaryoyu dikkate almalısın.

Ay bu total klişelerini en iyi bilmesi gereken sensin. ss Bir gölgeye atlamış işte bana atlayacağına.

Oldu sonra programın reytingi dip yapsın.
Ayrıca mevtah ne la Allah canını almaya

Ay bu total klişelerini en iyi bilmesi gereken sensin. ss Bir gölgeye atlamış işte bana atlayacağına.

Oldu sonra programın reytingi dip yapsın.
Ayrıca mevtah ne la Allah canını almaya
Sonrasında sevinince herhalde başardı sandım evet yatma zamanım gelmiş demekki.

Ölü demek.
Ama yazılışından emin değil 'mevta' da olabilir.

Sonrasında sevinince herhalde başardı sandım evet yatma zamanım gelmiş demekki.

Ölü demek.
Ama yazılışından emin değil 'mevta' da olabilir.
@destere ile beraber kirli bir ittifak yaparsınız artık bana karşı ilerleyen bölümlerde.
Bence de gelmiş ama ben gecelerin adamıyım hiç uykum yok. ss

Biliyoruz canım ama h harfine gerek yoktu evet mevta olacak doğrusu.
Okurken mefta diyoruz ama.

Sen de koyunları saymayı denesene en uyku getiren yöntem.:S

Iyyy ayaklı TDK.
Mübarek sözlük gibisin kardeşim hem yazılışını hem okunuşunu hem anlamını söylüyorsun her eve senden şart.

Sen de koyunları saymayı denesene en uyku getiren yöntem.:S

Iyyy ayaklı TDK.
Mübarek sözlük gibisin kardeşim hem yazılışını hem okunuşunu hem anlamını söylüyorsun her eve senden şart.
Benim öyle uykum gelmiyor ya kafa da dolu olunca dönüp duruyorum. ss Şimdi açar bir dizi ya da film izlerim, 3-4 gibi gelir sanırım uykum.
Neyse ki derslerim genelde öğlen, sabah 7-8'de kalkmak falan resmen işkence bana. ss

Öyleyimdir dilbilgisi, yazım, noktalama, imla bizim işimiz.

hahahaha aa ben yattıktan sonra yayınlamış sabah sabah neşem yerimdeydi zaten ama daha bir güldüm bu tuhaf senaryo sayesinde @xemrexxx

aaa yalnız beni çok yanlış tanımlıyor asil ağır başlı olmalıyım @Bully benim peşimden koşup benim yüz vermemem lazım

ayy @destere burdada takılmış peşime hiç şaşırmadım ama o tiple gerçekten bu sefer işi çok zor her güldüğümde yüzünü gülesim geliyor ayoll gerçi kadınlar kendini güldüren erkeklerden hoşlanır diyede bir laf var @destere için umut tükenmişte diyemem bu açıdan