Muhteşem Yüzyıl Fav10--1.Bölüm

bizziz bu dizi 1 bölüm bile dayanmaz bence yayından kalkmasın 2.bölüm gelmeden hahah
Yani herkes destere-Çiğdem-Bully aşk üçgenini merak ediyordu konuya girenler hayal kırıklığına uğramışlardır.
Bol tekrar ve tanıtım şart diziye yoksa biz görünmeden biter şu haliyle evet.

Yani herkes destere-Çiğdem-Bully aşk üçgenini merak ediyordu konuya girenler hayal kırıklığına uğramışlardır.
Bol tekrar ve tanıtım şart diziye yoksa biz görünmeden biter şu haliyle evet.

Yıldızlar'da yeterince reklam yapıcam zaten ne de olsa @xemrexxx baş yapımcımız.

ortalama bir başlangıç çok süper olmasada yer yer harikaydı

bir ara @pompy nerde olaya dahil oldu @Almila ile pompy arasındaki bağ nedir diye bocaladım aslında orda tam bir konuya hakim olamadık

@Harunnn60 ağanın hep güçten yana tavır alması şaşırtmadı
) @vadikızı nı nasılda sattı tek hamlede? anında @Almila nın peşinden koşturmaya başladı
) böylede vafasız biridir

yakamozu ilk bölümde doğrayacağını çok açık belli etmişsin
zaten kılıcı çektiğinde @pompy nin o kılıçtan çekirge gibi zıplayarak kurtulacağını anlamıştım

@xemrexxx senin @denizz19 le olan diyaloğların ilk bölümün en sıkıcı kısımlarıydı

@Çiğdem- le ben hiç yokum ilk bölümde? @Bully ise zaten isim olarak geçmişti sadece pek bir faaliyetini göremedik
@primavera da daha yok konuda

ikinci bölümün bundan daha güzel olacağını tahmin ediyorum ilk bölümü sanki biraz uykuluyken yazmışsın
birde fazla suya sabuna dokunmamışsın göndermeler güzel ama daha bir çarpıcı olmalıydı

bu arada iyiki @Southern i andın
bir zamanlar southern vardı... harbiden nerelerde o kız? acaba isim değiştirdi tedbili kıyafetmi dolaşıyor forumda? yoksa kocayamı kaçtı
)

ayy çok beğendimmm süper olmuş xemrexxx eline sağlık

İlk bölüm baya iyi olmuş
ayrıca saraydaki konuşmalar baya orijinal olmuş..
(ala,çekilebilirsin tarzı konuşmalar iyiydi) ilk bölümden aşk üçgeni ile ihanetler filan baya yoğunmuş

Bölümü kurtarmışım resmen.
Ama daha entrikalı olaylar bekliyordum ayrıca komedi de olur diye düşünmüştüm. Eline sağlık.
@xemrexxx

Gelecek bölümlerde kezzap ve @destere'nin göbeğinde zıplama sahneleri bekliyorum maşallah adamdaki göbek trambolin gibi.

Kötü adamımız belli oldu.

Hani harem ağası bendim
kestirmeye bu ka meraklısın demek

merak etme çok harem ağası gelir gider

kimmiş kötü adamımız