Muhteşem Yüzyıl Fav10--1.Bölüm

bizziz bu dizi 1 bölüm bile dayanmaz bence yayından kalkmasın 2.bölüm gelmeden hahah
:F:F:F
Yani herkes destere-Çiğdem-Bully aşk üçgenini merak ediyordu konuya girenler hayal kırıklığına uğramışlardır. :A Bol tekrar ve tanıtım şart diziye yoksa biz görünmeden biter şu haliyle evet. :A

ortalama bir başlangıç çok süper olmasada yer yer harikaydı :)
bir ara @pompy nerde olaya dahil oldu @Almila ile pompy arasındaki bağ nedir diye bocaladım aslında orda tam bir konuya hakim olamadık :)
@Harunnn60 ağanın hep güçten yana tavır alması şaşırtmadı :)) @vadikızı nı nasılda sattı tek hamlede? anında @Almila nın peşinden koşturmaya başladı :)) böylede vafasız biridir :)

yakamozu ilk bölümde doğrayacağını çok açık belli etmişsin :) zaten kılıcı çektiğinde @pompy nin o kılıçtan çekirge gibi zıplayarak kurtulacağını anlamıştım :)
@xemrexxx senin @denizz19 le olan diyaloğların ilk bölümün en sıkıcı kısımlarıydı :)
@Çiğdem- le ben hiç yokum ilk bölümde? @Bully ise zaten isim olarak geçmişti sadece pek bir faaliyetini göremedik :) @primavera da daha yok konuda:)

ikinci bölümün bundan daha güzel olacağını tahmin ediyorum ilk bölümü sanki biraz uykuluyken yazmışsın :) birde fazla suya sabuna dokunmamışsın göndermeler güzel ama daha bir çarpıcı olmalıydı :)

bu arada iyiki @Southern i andın:) bir zamanlar southern vardı... harbiden nerelerde o kız? acaba isim değiştirdi tedbili kıyafetmi dolaşıyor forumda? yoksa kocayamı kaçtı :))

İlk bölüm baya iyi olmuş:) ayrıca saraydaki konuşmalar baya orijinal olmuş..:)(ala,çekilebilirsin tarzı konuşmalar iyiydi) ilk bölümden aşk üçgeni ile ihanetler filan baya yoğunmuş:)

Bölümü kurtarmışım resmen. :A Ama daha entrikalı olaylar bekliyordum ayrıca komedi de olur diye düşünmüştüm. Eline sağlık. :D @xemrexxx

Gelecek bölümlerde kezzap ve @destere'nin göbeğinde zıplama sahneleri bekliyorum maşallah adamdaki göbek trambolin gibi. :F

Kötü adamımız belli oldu. :A

Hani harem ağası bendim :bağır:
kestirmeye bu ka meraklısın demek :F
merak etme çok harem ağası gelir gider:F

Bölümü kurtarmışım resmen. :A Ama daha entrikalı olaylar bekliyordum ayrıca komedi de olur diye düşünmüştüm. Eline sağlık. :D @xemrexxx

Gelecek bölümlerde kezzap ve @destere'nin göbeğinde zıplama sahneleri bekliyorum maşallah adamdaki göbek trambolin gibi. :F

Kötü adamımız belli oldu. :A
kimmiş kötü adamımız:A