Tamamiyle rezalet.![]()
Hemen çirkinleş zaten.
al sana halil sezaivideeoları güzel yapan nigarım <3
dilini keserim senin .ss
Halil sezai kalsın. Biz iyiz Riri ile.
Tamamiyle rezalet.![]()
al sana halil sezaivideeoları güzel yapan nigarım <3
dilini keserim senin .ss
Kes bakalım bende senin için önemli olan herhangi bir yerinden bir parça keserimal sana halil sezaivideeoları güzel yapan nigarım <3
dilini keserim senin .ss
aaaayyy o total halinle napabilicenKes bakalım bende senin için önemli olan herhangi bir yerinden bir parça keserim![]()
klasik fankafa işte yerli malına karşı .ssHemen çirkinleş zaten.
Halil sezai kalsın. Biz iyiz Riri ile.![]()
Sana öyle total oyunları oynayacağım ki Meryem'in dizisi başlamayacak hiçbir zaman.aaaayyy o total halinle napabilicen
klasik fankafa işte yerli malına karşı .ss
aaaayyy o total halinle napabilicen
klasik fankafa işte yerli malına karşı .ss
senin gücün yetmezSana öyle total oyunları oynayacağım ki Meryem'in dizisi başlamayacak hiçbir zaman.![]()
tabe tabeNe ilgisi var.Evrenselciyim ben. Ayrım yok.
![]()
Hazal'ın dizileri zaten tutuyor ama kalitesiz izleyici tutmayı bilmiyor. Hazal'ın son dizisini izlediğini biliyoruz Son Yaz'ısenin gücün yetmezöyle bir gücün olsa hazalının dizileri tutardı
tabe tabe![]()
ilk 2 bölümü izledim baktım bir cacık olmaz bıraktımHazal'ın dizileri zaten tutuyor ama kalitesiz izleyici tutmayı bilmiyor. Hazal'ın son dizisini izlediğini biliyoruz Son Yaz'ı![]()
Zaten 2 bölüm sürdü.ilk 2 bölümü izledim baktım bir cacık olmaz bıraktım![]()
Bence hepsinden ziyade sen kıskanıyorsun ))
@Çiğdem- de fantezilerde karıştırıyo josephle kıvançıBence hepsinden ziyade sen kıskanıyorsun ))
Hayır da videoyu atlatarak gititm bir ara kıvan tatlıtuğ zannettim o adamı![]()
joseph morgan cnm kıvanc bu adamın ikizi gibi fotolrına baksan ayırt edemezsinBence hepsinden ziyade sen kıskanıyorsun ))
Hayır da videoyu atlatarak gititm bir ara kıvan tatlıtuğ zannettim o adamı![]()
birini sana diğerini @destere ye ayarlamalı ortaklaşa-dönüşümlü kullanırsınızjoseph morgan cnm kıvanc bu adamın ikizi gibi fotolrına baksan ayırt edemezsin![]()
Bu ne ya
@destere [HASHTAG]#suluman[/HASHTAG] @Çiğdem- [HASHTAG]#hurremeryem[/HASHTAG] @Nisa mahodevo olursa@gözlemci @sokak sanati @yatutarsa @SelinÇ. @aserat54
Berbat ötesi :ssişte diziyi batırmışlar el ele totoşlar![]()