Muhteşem Yüzyıl Bir Yıldızı Daha Kadrosuna Katmaya Hazırlanıyor

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,517
Puanı
710
Tuba_buyukustun_Fas_Arka_Plan_Wallpapers_Vvallpaper.net.jpg

Muhteşem Yüzyıl üçüncü sezonuna bomba gibi hazırlanıyor.Dünyaca ünlü aktör Brad Pitt'e teklif götüren yapımcı Timur Savcı Türkiye'deki yıldızlarında peşine düştü.Yeni sezonda diziye yeni katılacak karakterlerden biri olan Mehmet Günsür'ün canlandırdığı Şehzade Mustafa'nın eşini oynayacak Rümeysa Haseki Sultan karakteri için Tuba Büyüküstün'e teklif götüren Timur Savcı güzel yıldızı ikna etmek için elinden geleni yapıyor.Tuba Büyüküstün teklifi kabul ederse yeni sezonda Mehmet Günsür'ün partneri olarak ekranlara dönüş yapacak

tuba büyüküstün için iyi olur rolü biraz daha geri planda olup çocuklarıyla ilgilenecektir ve de gündemde olacaktır :)

dream ın açtığı her haber sallama oluyo yalan haber

dream bu haberi 15 guncede vermisti. ama soyleyemem gizlu demisti. onemli bir yapimcinin dizisinden diye . tubanin bu rolu kabul edecegini sanmam ezik bir rol yani buda uydurma gibi

Dream demek ki gizli haber buymus. Zaten ben tahmin etmistim Tuba'nin Muhtesem Yüzyil'den teklif alacagini..

yan rol olması önemli değil ki tane kadın atıp harem entirikasını oluşturdular mı başrol kadar etkisi olur hem nigar kalfa da yan roldü :)

yan rol olması önemli değil ki tane kadın atıp harem entirikasını oluşturdular mı başrol kadar etkisi olur hem nigar kalfa da yan roldü :)

şehzade mustafa sarayda olmayacak manisaya sancaga yolandı. mustafa bundan sonra amasya ve konyaya atanıyor yani saraya ugramayacak eger tuba büyüküsütün rolü kabul ederse. :))))))))))

Yalan haber olduğunu düşünüyorum, gerçek olsa bile Tuba Büyüküstün kabul etmeyecektir...

Tuba ikizlerine zaman ayırmak için az çalışacağı bir diziyi tercih etmek isteyebilir zaten ikizler için ay yapımın teklifini red etmiş o yüzden bu proje olabilir bence

Tuba ve Mehmet Günsür nasıl bir çift olur yorum yapamıyorum şimdilik Tuba'nın kararını merakla bekliyorum
Bu arada Hürrem'in oğlu Selim'ide Survivor Anıl oynayacak deniyor

yok daha neler anıl konuşmayı bilmiyo ne opyunculuğu imkanı yok yapamaz

ne alaka sarışın mavi göz ya her sarışın mavi göz oyuncu olsaydı ooo
anıl oyuncu olmaz zorlamasın boşuna hayal bile edemiyom

Tuba ve Mehmet Günsür nasıl bir çift olur yorum yapamıyorum şimdilik Tuba'nın kararını merakla bekliyorum
Bu arada Hürrem'in oğlu Selim'ide Survivor Anıl oynayacak deniyor

anil yakisir.. mehmet gunsur tubaya kennandan daha cok yakisir. ama tuba ikinci sinif bir rol kabul etmis olacak. sarayda bile olmayacak bebeklerine bakacaksa calismasin tuba canim arkasindan atli mi kovaliyor :)))))

- - - Ekleme - - -

ne alaka sarışın mavi göz ya her sarışın mavi göz oyuncu olsaydı ooo
anıl oyuncu olmaz zorlamasın boşuna hayal bile edemiyom

tuba beren kenan kivanc hicbirinin oyunculuk egitimi yok ama oynuyorlar. dizi oyunculugu icin oyuncu olmaya gerek yok . bak nevatiye iki gozunu kisiyor oyuncuyum diye geziyor :))))))))

Anil'in oyunculukta pek basarili olacagini düsünmüyorum.

anil yakisir.. mehmet gunsur tubaya kennandan daha cok yakisir. ama tuba ikinci sinif bir rol kabul etmis olacak. sarayda bile olmayacak bebeklerine bakacaksa calismasin tuba canim arkasindan atli mi kovaliyor :)))))

Katılıyorum bu konuda Tuba bebeklerine zaman ayırmak istiyorsa geri planda kalacağı bir rol yerine bu sezonuda boş geçirip yeni sezonda kendi adına yakışan bir dizi ile dönsün
Bakalım inş. bu diziyide kabul etmez.Tuba bu sezon Dila Hanım,Kötü Yol ve Ay Yapımın dizilerini red etti ama Muhteşemi çekim zamanından dolayı kabul edebilir gibi geliyor bana