İlk Fragman 3. sezonun ilk Tanıtım , aynı zamanda 82. Bölüm 1. Fragmanı
2.Fragman
3.Fragman
Moderatörün son düzenlenenleri:
çok üzüleceğim bir bölüm olacak bir kutu mendil alıp oturucam tv başına![]()
ağlama iboşlar gider ayazlar,lütfiler,rüstemler,soıkullular gel,r![]()
Banane Ayazlardan rüstemlerden Mahidevran mustafanın yanında olacak biri gellsinde isterse Polat gelsin![]()
o gelirse dzi bitmez köseme bile korumalık yapar 60 yıl sonra
neyse zaten sokullu koruyacak gibi biraz ayrıca kendşiilerini savunsunlar bi zahmet hürrem i koruyanmı vardı karşısındakileri bir bir devirdi ezdi geçti![]()
Sokollu nasıl savunsun adam ikiside öldükten sonra gelecek biraz Lütfiden ümitliyimHürremi Sülüman koruyodu
![]()
Tabi ona yaşamak denirsemahi ile mustafayı9 da koruyodu yoksa nmahi ilk vukuatlarda kellesi giderdi![]()
sokullu da ruhhalrını savunur ayrıca mahi en son ölüyor kadın mihrimahı-selimi hepsini gmüyor maşallah 1580 e kadar yaşıyor sokulluyu bile gömüyor![]()
Tabi ona yaşamak denirsemahi ile mustafayı9 da koruyodu yoksa nmahi ilk vukuatlarda kellesi giderdi![]()
sokullu da ruhhalrını savunur ayrıca mahi en son ölüyor kadın mihrimahı-selimi hepsini gmüyor maşallah 1580 e kadar yaşıyor sokulluyu bile gömüyor![]()
bende youtube da 3:23 görünce çok seviniştim ama 1:10dan sonrası reklammışFragmanı 3.23 olarak görünce çok sevinmiştim ama 1.10'dan sonrası hüsran oldu .