İlk Fragman 3. sezonun ilk Tanıtım , aynı zamanda 82. Bölüm 1. Fragmanı
2.Fragman
3.Fragman
Moderatörün son düzenlenenleri:
çok üzüleceğim bir bölüm olacak bir kutu mendil alıp oturucam tv başına
ağlama iboşlar gider ayazlar,lütfiler,rüstemler,soıkullular gel,r
Banane Ayazlardan rüstemlerden Mahidevran mustafanın yanında olacak biri gellsinde isterse Polat gelsin
o gelirse dzi bitmez köseme bile korumalık yapar 60 yıl sonra
neyse zaten sokullu koruyacak gibi biraz ayrıca kendşiilerini savunsunlar bi zahmet hürrem i koruyanmı vardı karşısındakileri bir bir devirdi ezdi geçti
Sokollu nasıl savunsun adam ikiside öldükten sonra gelecek biraz Lütfiden ümitliyimHürremi Sülüman koruyodu
Tabi ona yaşamak denirsemahi ile mustafayı9 da koruyodu yoksa nmahi ilk vukuatlarda kellesi giderdi
sokullu da ruhhalrını savunur ayrıca mahi en son ölüyor kadın mihrimahı-selimi hepsini gmüyor maşallah 1580 e kadar yaşıyor sokulluyu bile gömüyor
Tabi ona yaşamak denirsemahi ile mustafayı9 da koruyodu yoksa nmahi ilk vukuatlarda kellesi giderdi
sokullu da ruhhalrını savunur ayrıca mahi en son ölüyor kadın mihrimahı-selimi hepsini gmüyor maşallah 1580 e kadar yaşıyor sokulluyu bile gömüyor
bende youtube da 3:23 görünce çok seviniştim ama 1:10dan sonrası reklammışFragmanı 3.23 olarak görünce çok sevinmiştim ama 1.10'dan sonrası hüsran oldu .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?