Çok güzel bir fragman olmuş.Zevkle izleriz artık
neyse saol yine deBende sonuna kadar izleyemedim ne yazık ki
Ben izledim 12-15 dakika reklam verdi sonra tam atacaktı ki kapı açıldı ve biri yürürken sesi geldi ama tam orada bitti yani göstermedi , bence İbrahim Paşa
Yine bomba gibi bir bölüm bizi bekliyor
İzliyonmu sen muhteşemi
RevaN,Azerbaycan'da Yahşi Cazibe çok izleniyomuydu?
Vakit buldukça evet. Eğer Çarşambaları Tv izlersem 50/50 Kuzey Güney ve Muhteşem Yüzyıl arasında gidip geliyorum. Geçen sezon ikisini de kaçırmadan izlerdim. Ama bu sezon ikisini de sürekli takip etmeye pek vakit bulamıyorum
Azeri kanallarında yayınlanmadı hiç. Zaten finalinden sonra da yayınlanmazdı herhalde. Ancak uydudan fazlasıyla izleniyordu. En azından benim yakın çevrem izliyordu. Heleki ilk sezonu çok çok iyiydi. Kendi adıma söyleyebilirim şimdiye kadar izlediğim en iyi komedilerdendi. Ama 55.bölümlerden sonra bir az kötüleşti gibi. Yine de boş vakitlerde izlenebilirliği vardıRevaN,Azerbaycan'da Yahşi Cazibe çok izleniyomuydu?
Bilgi için teşekkürler
Azeri kanallarında yayınlanmadı hiç. Zaten finalinden sonra da yayınlanmazdı herhalde. Ancak uydudan fazlasıyla izleniyordu. En azından benim yakın çevrem izliyordu. Heleki ilk sezonu çok çok iyiydi. Kendi adıma söyleyebilirim şimdiye kadar izlediğim en iyi komedilerdendi. Ama 55.bölümlerden sonra bir az kötüleşti gibi. Yine de boş vakitlerde izlenebilirliği vardı
Şunu da belirtmek istiyorum ki, Aslıhan Gürbüz çok da iyi Azerice konuşamıyordu. Çok fazla yanlış yapıyordu. Ama doğrularıda çoktu elbette
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?