Muhteşem Yüzyıl 71.Bölüm Fragmanları

yatutarsa

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,228
Puanı
1,060
1. FRAGMAN!

Muhteşem Yüzyıl'da heyecan fırtınası bitmiyor !
Muhteşem Yüzyıl yeni bölümüyle 31 Ekim'de Star Tv'de !

2. FRAGMAN !

Moderatörün son düzenlenenleri:
70.bölüm fragmanında Firuzeyi atarken gösterdi ama atmadı biri geldi , bu bölüm bakalım nolucak

Ben izledim 12-15 dakika reklam verdi sonra tam atacaktı ki kapı açıldı ve biri yürürken sesi geldi ama tam orada bitti yani göstermedi , bence İbrahim Paşa

Vakit buldukça evet. Eğer Çarşambaları Tv izlersem 50/50 Kuzey Güney ve Muhteşem Yüzyıl arasında gidip geliyorum. Geçen sezon ikisini de kaçırmadan izlerdim. Ama bu sezon ikisini de sürekli takip etmeye pek vakit bulamıyorum :)
RevaN,Azerbaycan'da Yahşi Cazibe çok izleniyomuydu?

RevaN,Azerbaycan'da Yahşi Cazibe çok izleniyomuydu?
Azeri kanallarında yayınlanmadı hiç. Zaten finalinden sonra da yayınlanmazdı herhalde. Ancak uydudan fazlasıyla izleniyordu. En azından benim yakın çevrem izliyordu. Heleki ilk sezonu çok çok iyiydi. Kendi adıma söyleyebilirim şimdiye kadar izlediğim en iyi komedilerdendi. Ama 55.bölümlerden sonra bir az kötüleşti gibi. Yine de boş vakitlerde izlenebilirliği vardı :)

Şunu da belirtmek istiyorum ki, Aslıhan Gürbüz çok da iyi Azerice konuşamıyordu. Çok fazla yanlış yapıyordu. Ama doğrularıda çoktu elbette :)

Azeri kanallarında yayınlanmadı hiç. Zaten finalinden sonra da yayınlanmazdı herhalde. Ancak uydudan fazlasıyla izleniyordu. En azından benim yakın çevrem izliyordu. Heleki ilk sezonu çok çok iyiydi. Kendi adıma söyleyebilirim şimdiye kadar izlediğim en iyi komedilerdendi. Ama 55.bölümlerden sonra bir az kötüleşti gibi. Yine de boş vakitlerde izlenebilirliği vardı :)

Şunu da belirtmek istiyorum ki, Aslıhan Gürbüz çok da iyi Azerice konuşamıyordu. Çok fazla yanlış yapıyordu. Ama doğrularıda çoktu elbette :)
Bilgi için teşekkürler :) evet baya türkçeleştirmişlerdi yanlışı çoktu ve 55. bölümden sona gerçekten bozmuştu

Başlık konu sahibinin isteği üzerine Muhteşem Yüzyıl 71.Bölüm fragmanları olarak değiştirildi. :)

Muhteşem Yüzyıl 71.Bölüm 2.Fragmanı çıktı!

Moderatörün son düzenlenenleri:
Firuze Hatun'u terastan atmaya niyetlenen Rüstem Ağa'yı gizemli biri engeller. Firuze Hatun kurtulurken Rüstem Ağa görüldüğü için tehlike altında kalır. Hürrem Sultan, Firuze'den kurtulamadığı için başka planlar yapmaya başlar. İbrahim ve Hatice'nin yeniden bir araya gelmesi, Süleyman'ı memnun eder. Ancak bu durum Hürrem'in canını bir hayli sıkar. Nigâr ise kendisi için bulunan damat adaylarıyla evlenmemek için bir yol arar kendine. Şehzade Mustafa, Helena'yı haremine almak ister. Ne var ki Helena, Mustafa'nın kim olduğunu bilmemektedir. Taşlıcalı Yahya araya girer ve Helena'nın babasını nişanı atması için ikna eder. Helena, nişan bozulduğu için sevinirken, şehzadenin haremine gireceğini duyunca yıkılır. Hürrem Sultan ve Firuze arasındaki çekişme giderek artar... Süleyman, şehzadeleriyle birlikte av köşküne gitmeye karar verir. Yanında Firuze'yi de götürecektir. Kendisinin gideceğini sanan Hürrem, bu habere çok üzülür. Fakat av köşkü hazırlığı beklenmedik bir şekilde engellenir. Hürrem için Firuze meselesine son verme vakti gelmiştir! Firuze hatun, Hürrem Sultan'ın elinden kurtulabilecek mi? Helena, Mustafa'nın haremine girecek mi? Hatice Sultan, İbrahim Paşa'yla barıştığı için huzur bulabilecek mi? Rüstem Ağa, Firuze Hatun'u öldürme teşebbüsünden kimsenin haberi olmadan kurtulabilecek mi? 31 Ekim Çarşamba Saat 20:00

vışhh süper olacak umarım asılma sahnesi rüya değildir:D nigar başrol olacak kadın gerçi hürremden sonra o var dizide maho ve hatice geri planda
mihrimah da süper annesini savunuyor sülo öle kaldı lafı diyince