Muhteşem Yüzyıl 66.Bölüm - Cansu Dere - Firuze'nin Oryantal Sahnesi

Bizim kızdğımız da bu zaten adamlar reyting almak için bizim atalarımızı kötülüyor.

- - - Ekleme - - -

Videoyu izlemedin galiba adam öyle birşeyin olmadığını belgelerle ispat edicem diyor hatta gösteriyor onu da atıym mı ?
adamın söyledikleri bu adam açıp harem kaydını mı gösterdi resim mi gösterdi yoksa kanuni her gün napğtığı ile ilgili günlük tutumuş da onu mu okudu ki videodaki adam şerbete içki içiyor diyerek diziyi karalamaya çalıştığını kanıtladı

koyduğunuz her şeye objektif bir şekilde cevap verdim. ben sizin istediğiniz cevabı değil gerçek olanı yazıyorum. padişahlar Allah tarafından seçilmiş kimseler değildi, bizim gibi insandı.Aşık olan, çocukları olan,savaşan,yemek yiyen...

tamam da adam haremden çıkmıyo :d

adamın söyledikleri bu adam açıp harem kaydını mı gösterdi resim mi gösterdi yoksa kanuni her gün napğtığı ile ilgili günlük tutumuş da onu mu okudu ki videodaki adam şerbete içki içiyor diyerek diziyi karalamaya çalıştığını kanıtladı

Yazdıklarımı dikkatli okumuyorsun galiba bu 2 saatlik bir videonun sadece 2 dakikası belgelerle kanıtlıyor tam videoyu atayım vaktin varsa ondan sonra konuş,ayrıca adam gelmiş 77 yaşına diziyi karalayıp napıcak eline ne geçicek ?

tamam da adam haremden çıkmıyo :d

çıkıyor takas. sezon başından beri pargalı savaşa gitti. kanuni de bu bölüm pargalının yanına gidecek. hatta tahtı oğlu mustafaya bırakacak. mustafa o kadar yiğit bir delikanlı ki tahtı değil; savaşı istiyor. işte bu yiğit delikanlıyı hürrem oyunlarıyla kanuniye boğdurtturuyor. neden ? kendi oğlu tahta geçsin diye

Yazdıklarımı dikkatli okumuyorsun galiba bu 2 saatlik bir videonun sadece 2 dakikası belgelerle kanıtlıyor tam videoyu atayım vaktin varsa ondan sonra konuş,ayrıca adam gelmiş 77 yaşına diziyi karalayıp napıcak eline ne geçicek ?
yaşla ne ilgisi var bu işin adam gelmiş 70 yazşına mecliste nei işi var o zaman:d
at linkini yavaş yavaş izlerim ama 2 dakikkalık kısımdaki gibi sadece fikrini ya da bilinen şeyleri söylüğyorsa atmana gerek yok bana o zaman yaşamış devlet adamı-şair şunu yazmış gibi bir kanıt lazım bir rivayete göre falan diceksae gerek yok

isterse 97 olsun :D yaş ile ne alakası var anlamadım D vaktim yok. o videoda neler olabileceğini tahmin ediyorum. eğer sen izlediysen bana genel olarak özet geçersen sevinirim. ben de cevaplarım.