Bu dünyada cezalarını almasa da yüce Rabbim onların cezalarını veriyor. (Bknz: Muhteşem Yüzyıl yönetmeni...)
muh.yy.yönetmeni derken lkimi kastettin bilmiyorum ama öteki tarafa das karışmaya başladın galiba
Bu dünyada cezalarını almasa da yüce Rabbim onların cezalarını veriyor. (Bknz: Muhteşem Yüzyıl yönetmeni...)
muh.yy.yönetmeni derken lkimi kastettin bilmiyorum ama öteki tarafa das karışmaya başladın galiba![]()
Kurtlar Vadisi Tarihi Dizi mi?? Muhteşem Yüzyıl TARİHİ Dizi.Hem Kurtlar Vadisi Gerçekleri Anlatıyor.Tarihimizi Kötülemiyor.Bak Şimdi Suriye Olayını Anlatıyor.Ama Muhteşem Rezaletteki Padişah Maşallah Haremden Çıkmıyor
- - - Ekleme - - -
Aynen![]()
o kişi yönetmen değil senaristti ayrıca kimsenin günahını sevabını bilmek bize düşmez
Allah cezasını verdi diyorum sen anlamak istemiyorsun.![]()
Hem İzlemiyon hem de yorum yapıyonkvp tarihimizi kötülemiyor değil kötü olan tarihimizi iyi göstermeye çalışıyor bu ülkeyi batırmış mafya-çete-devlet adamlarını kahraman göstewrmeye çalışıyor yersen tabi inanan da çokayrıca diziyi izlemediğiniz belli her bölümün en fazla 10 dakikası padişah haremde o da çocukalrına bakmak için ya d a hasta birisi varsa
kvp tarihimizi kötülemiyor değil kötü olan tarihimizi iyi göstermeye çalışıyor bu ülkeyi batırmış mafya-çete-devlet adamlarını kahraman göstewrmeye çalışıyor yersen tabi inanan da çokayrıca diziyi izlemediğiniz belli her bölümün en fazla 10 dakikası padişah haremde o da çocukalrına bakmak için ya d a hasta birisi varsa
- - - Ekleme - - -
o kişi yönetmen değil senaristti ayrıca kimsenin günahını sevabını bilmek bize düşmez
Hem İzlemiyon hem de yorum yapıyon![]()
Rastgele bilip bilmeden kör muhalefetletlik yapıyorsun,tam tersi Kvp mafiayı kötülüyor Polat mafia değil mafiayı çökertmek için devlet tarafından yetiştirilip mafianın içine yerleştiriliyor.![]()
izlemediğimi nerden çıkardın zaten ana karakterler kaç senedir aynı ve onların gerçekte kim olduğunu biliyoruzxayrıuca bir dizinin iyi ya da kötü olması kişiden kişiye değişir ben de vadiyi seviyodsum izliyodum ilk 6 yıl ama sonra sadece belli bir amaç için yani para için devam ettiğini ve senaryo diye bir şeyin olmadığını görünce izlemeyi bıraktım
- - - Ekleme - - -
takas gelsin söylesin polat gerçöekteki kimi canlandırıyore dizide çakır kimdi aslında falan senin bu koınuda bilgin yetersiz gibi polatın devlet tarafındsan yerleştirildiğini 10 yıldır biliyoruz![]()
Kurtlar Vadisi Filistin'de belirtiyor Polat mafiayı tek başına çökertti diyeTakas gelsin o da söyler.
Tarih bir masal değildir. Tarih dünü bilmek,bu günü anlamak,yarını bulmaktır. Tarih,bir milletin hafızasıdır. Hafızasını kaybeden bir insanın durumu ne ise hafızasını kaybeden bir milletin durumu da odur. Köksüz ağaç yıkılır,tarihini unutan millet dağılır,tarihine dayanmayan devlet yok olur.
İşte bu diziyi yapanlarda Türk'ün şanlı tarihini lekelemeye çalışanlardır malesef sizde bunlara inanmışsınız size belgelerle açıkladığım halde fikrin değişmiyor yapıcak birşeyim yok inşallah gerçekleri görürsün.![]()
İnternet kopyala-yapıştırıyorsun kim bilir belki şu yazdığını okumadın bile rastgele eleştiriyorsun yazık valla.
Berkan paso sallıyon rezillik işte başka bişey değil
Ya dizi biraz Harem'e ağırlık verebilir ama Savaş sahneleri de bir muhteşem bunu kabul etmek gerekiyo ayrıca Harem olmassa dibe vurur Harem deki rekabet felan harika![]()
Ya dizi biraz Harem'e ağırlık verebilir ama Savaş sahneleri de bir muhteşem bunu kabul etmek gerekiyo ayrıca Harem olmassa dibe vurur Harem deki rekabet felan harika![]()
takas salladığını kanıtlarla ispat et![]()
Berkan paso sallıyon rezillik işte başka bişey değil
koyduğunuz her şeye objektif bir şekilde cevap verdim. ben sizin istediğiniz cevabı değil gerçek olanı yazıyorum. padişahlar Allah tarafından seçilmiş kimseler değildi, bizim gibi insandı.Aşık olan, çocukları olan,savaşan,yemek yiyen...