Muhteşem Yüzyıl 66.Bölüm - Cansu Dere - Firuze'nin Oryantal Sahnesi

Emre Seninle Konuşmaya Gelmez Sevdiğin Dizileri İyiliyorsun Ne Kadar Kötü Olsalar Bile.Sevmediğin Dizileri Kötülüyorsun Ne Kadar İyi Olsalar Bile.Tartışmaya Gerek Yok Artık.Bana Göre Öyle Sana Göre Böyle AMA Tarihimizi Kötülüyorlar İnanın Artık(!)

Kurtlar Vadisi Tarihi Dizi mi?? Muhteşem Yüzyıl TARİHİ Dizi.Hem Kurtlar Vadisi Gerçekleri Anlatıyor.Tarihimizi Kötülemiyor.Bak Şimdi Suriye Olayını Anlatıyor.Ama Muhteşem Rezaletteki Padişah Maşallah Haremden Çıkmıyor:d

- - - Ekleme - - -

Aynen:)

kvp tarihimizi kötülemiyor değil kötü olan tarihimizi iyi göstermeye çalışıyor bu ülkeyi batırmış mafya-çete-devlet adamlarını kahraman göstewrmeye çalışıyor yersen tabi inanan da çok :Dayrıca diziyi izlemediğiniz belli her bölümün en fazla 10 dakikası padişah haremde o da çocukalrına bakmak için ya d a hasta birisi varsa

- - - Ekleme - - -

Allah cezasını verdi diyorum sen anlamak istemiyorsun. :)
o kişi yönetmen değil senaristti ayrıca kimsenin günahını sevabını bilmek bize düşmez

kvp tarihimizi kötülemiyor değil kötü olan tarihimizi iyi göstermeye çalışıyor bu ülkeyi batırmış mafya-çete-devlet adamlarını kahraman göstewrmeye çalışıyor yersen tabi inanan da çok :Dayrıca diziyi izlemediğiniz belli her bölümün en fazla 10 dakikası padişah haremde o da çocukalrına bakmak için ya d a hasta birisi varsa
Hem İzlemiyon hem de yorum yapıyon:d

- - - Ekleme - - -

o kişi yönetmen değil senaristti ayrıca kimsenin günahını sevabını bilmek bize düşmez

Rastgele bilip bilmeden kör muhalefetletlik yapıyorsun,tam tersi Kvp mafiayı kötülüyor Polat mafia değil mafiayı çökertmek için devlet tarafından yetiştirilip mafianın içine yerleştiriliyor. :)

Hem İzlemiyon hem de yorum yapıyon:d

izlemediğimi nerden çıkardın zaten ana karakterler kaç senedir aynı ve onların gerçekte kim olduğunu biliyoruzx:D ayrıuca bir dizinin iyi ya da kötü olması kişiden kişiye değişir ben de vadiyi seviyodsum izliyodum ilk 6 yıl ama sonra sadece belli bir amaç için yani para için devam ettiğini ve senaryo diye bir şeyin olmadığını görünce izlemeyi bıraktım

- - - Ekleme - - -

Rastgele bilip bilmeden kör muhalefetletlik yapıyorsun,tam tersi Kvp mafiayı kötülüyor Polat mafia değil mafiayı çökertmek için devlet tarafından yetiştirilip mafianın içine yerleştiriliyor. :)

takas gelsin söylesin polat gerçöekteki kimi canlandırıyore dizide çakır kimdi aslında falan senin bu koınuda bilgin yetersiz gibi polatın devlet tarafındsan yerleştirildiğini 10 yıldır biliyoruz:d

izlemediğimi nerden çıkardın zaten ana karakterler kaç senedir aynı ve onların gerçekte kim olduğunu biliyoruzx:D ayrıuca bir dizinin iyi ya da kötü olması kişiden kişiye değişir ben de vadiyi seviyodsum izliyodum ilk 6 yıl ama sonra sadece belli bir amaç için yani para için devam ettiğini ve senaryo diye bir şeyin olmadığını görünce izlemeyi bıraktım

- - - Ekleme - - -

takas gelsin söylesin polat gerçöekteki kimi canlandırıyore dizide çakır kimdi aslında falan senin bu koınuda bilgin yetersiz gibi polatın devlet tarafındsan yerleştirildiğini 10 yıldır biliyoruz:d

Kurtlar Vadisi Filistin'de belirtiyor Polat mafiayı tek başına çökertti diye :) Takas gelsin o da söyler.

Tarih bir masal değildir. Tarih dünü bilmek,bu günü anlamak,yarını bulmaktır. Tarih,bir milletin hafızasıdır. Hafızasını kaybeden bir insanın durumu ne ise hafızasını kaybeden bir milletin durumu da odur. Köksüz ağaç yıkılır,tarihini unutan millet dağılır,tarihine dayanmayan devlet yok olur.

İşte bu diziyi yapanlarda Türk'ün şanlı tarihini lekelemeye çalışanlardır malesef sizde bunlara inanmışsınız size belgelerle açıkladığım halde fikrin değişmiyor yapıcak birşeyim yok inşallah gerçekleri görürsün. :)

Gerçekten bazı sultanlar, kadınların elinde biraz oyuncak oluyor. Dışarıdaki güçleri, haremden çok etkileniyor. Mesela Kanuni Süleyman, babası Yavuz Selim'e benzettiği oğlu Mustafa'yı Hürrem'in etkisiyle boğduruyor ve hayat boyu müthiş bir vicdan azabı çekiyor. Hürrem'in özelliği Batılı olması, onun ajan olduğunu, Kanuni'nin koynuna mahsus sokulduğunu söyleyenler de var. Cariyelerin etkisini göstermesi açısından anlamlı bir hikâye de Fatih Sultan Mehmet'le ilgili. Bir cariyeye âşık olur ve onu boğdurur, çünkü ondan başka hiçbir şey düşünemiyor. Yine de 104 çocuğu olan I. Mahmud gibi bazı sultanlar kadın seviyor, ama bazıları da hiç sevmiyor. Hareme girdiği zaman kadınlar odalarına çekilsin, gözü onları görmesin diye ayakkabılarının altına demir çiviler çaktırmış bir sultan da var.

tarih tarihi çarpıtmakda değildir gerçekleri yok etmek tarihi süslemekte değildir tarihte 104 çocuğu olan kadın düşkünü padişahlarda vardır..

tarihte hürremin sözünden çıkmayan padişahlarda vardır ..tarihi saptırmamak lazım...

izledim videoyu.
içki değil o "şerbet"
dizide hareme erkek girmiyor.yani pargalı girmiyor. sümbül aganın da (harem agalarını) penisleri küçükken kesilmiştir. ne kadar vahşice değil mi? ama gerekliydi.

kadınlar belki dizideki gibi açık giyinmiyorlardır. belki de giyiniyorlardı. padişahlar haremini kimseye açmazlardı. pardonda kanuni haremini profesöre mi açmış.

hürremin kanuniden 2 yıl önce saraya geldiği doğru. bu da şöyle açıklanıyor. muhteşem yüzyıl türk dizi tarihinin en pahalı projesidir. hem topkapıyı yapıp,hem ibrahim paşa sarayını yapıp; hem çarşı yapıp hem de harem yaparlarsa çok masraf olacaktı. fetih 1453 2 saatlik bir film olmasına rağmen bir sürü eksiği vardı.

Berkan paso sallıyon rezillik işte başka bişey değil

Ya dizi biraz Harem'e ağırlık verebilir ama Savaş sahneleri de bir muhteşem bunu kabul etmek gerekiyo ayrıca Harem olmassa dibe vurur Harem deki rekabet felan harika :d

Ya dizi biraz Harem'e ağırlık verebilir ama Savaş sahneleri de bir muhteşem bunu kabul etmek gerekiyo ayrıca Harem olmassa dibe vurur Harem deki rekabet felan harika :d

Bizim kızdğımız da bu zaten adamlar reyting almak için bizim atalarımızı kötülüyor.

- - - Ekleme - - -

takas salladığını kanıtlarla ispat et:D

Videoyu izlemedin galiba adam öyle birşeyin olmadığını belgelerle ispat edicem diyor hatta gösteriyor onu da atıym mı ?

Berkan paso sallıyon rezillik işte başka bişey değil

koyduğunuz her şeye objektif bir şekilde cevap verdim. ben sizin istediğiniz cevabı değil gerçek olanı yazıyorum. padişahlar Allah tarafından seçilmiş kimseler değildi, bizim gibi insandı.Aşık olan, çocukları olan,savaşan,yemek yiyen...

koyduğunuz her şeye objektif bir şekilde cevap verdim. ben sizin istediğiniz cevabı değil gerçek olanı yazıyorum. padişahlar Allah tarafından seçilmiş kimseler değildi, bizim gibi insandı.Aşık olan, çocukları olan,savaşan,yemek yiyen...

Sen gerçekleri değil diziden gördüklerini söylüyorsun. :)