Muhteşem Yüzyıl 4 Ocak Çarşamba akşamı Yeni Bölümüyle Star Tv`de

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
10,082
Puanı
1,061
Ekranların reyting rekortmeni dizisi Muhteşem Yüzyıl 4 Ocak Çarşamba 20:00`da Yeni Bölümüyle Star`da

Dizinin yapımcısı Timur Savcı, Star Tv ile 23 bölüm karşılığında 30 milyon TL'ye anlaştıkları iddiasına "Bu çok abartılı bir rakam. doğru değil. Daha azına anlaştık. Ama yılın transferi oldu" diye konuştu.

Kaynak:STARTV - TV Kanalı - İstanbul | Facebook

Moderatörün son düzenlenenleri:
çok sevdiğim dizinin çk sevdiğim kanaldan gidişiyle izlemeyi bırakıcam istemeye isteme...

star tv bu diziden kar edemeyecek bence , ayrıca bence dizinin totalde reyting kaybedeceği kesin...

Bence bu işten en karlı Kuzey Güney çıkacaktır kanal değişikliği muhteşem yüzyılın reytinglerinde biraz düşüş yaratır...

ben bu dizinin bir kanal degistirmesiyle reyting kaybedecegini dusunmuyorum. yani tnt yada baska bir kanala gecse neyse ama sonucta star tv ye gecti. bence cok buyuk bir kayıp yasanmicak. hatta kayıp bile yasanmicak.

ben bu dizinin bir kanal degistirmesiyle reyting kaybedecegini dusunmuyorum. yani tnt yada baska bir kanala gecse neyse ama sonucta star tv ye gecti. bence cok buyuk bir kayıp yasanmicak. hatta kayıp bile yasanmicak.

ama muhteşem yüzyıla bir rakip kanal daha eklendi show tv

muhtesem yuzyıl show tv deykende star tv onlara rakipti ? yani rakibi cogalmadı yada eksilmedi. show tv ancak soyle bir etki yapar. yetenek sizsiniz i koyarsa belki yapar onda da acunun onaylicagını sanmıyorum cunku acun hep sıralamada 1. olmak istiyo ve muhtesem yuzyıl karsısında da boyle bir sey imkansız. yani bence muhtesem yuzyıla acundan baska buyuk bir etki yapamaz show tv.

muhtesem yuzyıl show tv deykende star tv onlara rakipti ? yani rakibi cogalmadı yada eksilmedi. show tv ancak soyle bir etki yapar. yetenek sizsiniz i koyarsa belki yapar onda da acunun onaylicagını sanmıyorum cunku acun hep sıralamada 1. olmak istiyo ve muhtesem yuzyıl karsısında da boyle bir sey imkansız. yani bence muhtesem yuzyıla acundan baska buyuk bir etki yapamaz show tv.

Star Çarşamba'dan umudu kesmişti ama Show TV en azından çabalayacaktır bir süre :)

ama show tv nin starın şu anda yayınladıklarından daha fazla reyting getiren işler yayınlayacağı açık

Star Çarşamba'dan umudu kesmişti ama Show TV en azından çabalayacaktır bir süre :)

bence dedigim gibi sansı az. yani kuzey guney bile tam olarak rakip olamadı muhtesem yuzyıla. ben birtek acundan umutluydum ama acunun da o gunde program yapmayı kabul etmicegini dusunuyorum. yeni bir projede carsamba gununde tutunamaz. o yuzdende reytingde buyuk bir kayıp yasamaz muhtesem yuzyıl :)

Show Tv'de Ustura Kemal dizisini yayinlayacak Çarsamba günlerinde muhtemelen..

büyük düşük yaşayacak star kaç diziyi batırmadıki görücez ah star ahhhhhhhhhhh :(

büyük düşük yaşayacak star kaç diziyi batırmadıki görücez ah star ahhhhhhhhhhh :(

rahat ol bu yaptıgın on yargı KANAL D &80 ı sıkecı cıktı REKOR KIRCAK STAR. Kanal d ne oldugu ortaya cıkıo ben ozetı bıle kuzey guney gececek kanal d tehlıkede ve emınımkı bırıncılıkten hıcbır zaman dusmıcek herkezle tartısırım ab 15 20 arası total 9 14 arası alacaktıs show batacak bence

Son düzenleme: