@yatutarsa twitterdan isyan edeceğine konuda isyan et .ss @mrt-06 da kazansın
Evet ama keşke mehmet ölmeseydi de tahta o çıksaydı tarihte sevilen bir şehzadeydiDoğru konuştu ama..
final için 3-3.5 alırFinalinin de etinden sütünden yararlanacak tabi reklam geliri ne kadar biliyormusun sen 2.5 milyonluk geliri var finalinde de yararlanırCanım starım benim
![]()
beni takip mi ediyon sen .ss@startv aman doğru düzgün bir final keyfi yaptırmayın içinize dert olur.#EFSANEYEVEDA
@yatutarsa twitterdan isyan edeceğine konuda isyan et .ss @mrt-06 da kazansın![]()
O da gitti işte yazık oldu 3 şehzadeye de.Evet ama keşke mehmet ölmeseydi de tahta o çıksaydı tarihte sevilen bir şehzadeydi![]()
yok lo tagı yazdım en son sen paylaşmışın twitterdabeni takip mi ediyon sen .ss
dizi adıyla 983 tweet atldı 20.45 ten bu yanataga 812 tweet geldi!
ben ne zamandan beri baktığımı hatırlamıyorum da yeni bölüm başlarkendi galibadizi adıyla 983 tweet atldı 20.45 ten bu yana![]()
E eee tabi alır efsane bitiyor reklam verenler akın etmiştirfinal için 3-3.5 alır![]()
kesinlikle unutulacak my elemi kederi her yere yayıldı olmaması gereken yerlere bileben ne zamandan beri baktığımı hatırlamıyorum da yeni bölüm başlarkendi galibayarın yine sosyal medya reytinglerini unuturlar
![]()
Eğer masumlarsa allah mekanlarını cennet eylesin...O da gitti işte yazık oldu 3 şehzadeye de.
Yazsak ne olur? Yarısı silinecek yine.![]()
O kadar da değil, Star kazanıyor bana ne?son reklamlar bunlar![]()
meryemli dizi gelsin çarşambayaO kadar da değil, Star kazanıyor bana ne?
*YıldırıM* MY bitiyor Star belki Karagül'ü Çarşamba'ya koyar.![]()
Amin..Eğer masumlarsa allah mekanlarını cennet eylesin...