Diziyi şimdi 2. kez izledim ve hala doyamadım Beyazıt'ın bölümüydü resmen. Selim'e son söylediği sözler ne kadar da doğruydu Yazacak bir sürü şey var ama yazıya dökemiyorum ya @xemrexxx @mrt-06 @yatutarsa @Bully
@Forumdash ile @destere kaçırdıklarına yansınlarDiziyi şimdi 2. kez izledim ve hala doyamadımBeyazıt'ın bölümüydü resmen. Selim'e son söylediği sözler ne kadar da doğruyduYazacak bir sürü şey var ama yazıya dökemiyorum ya@xemrexxx @mrt-06 @yatutarsa @Bully
Mahidevran'ı yine göstermediler ama
Hiç pişman değilim MY 4.sezon için
olmaman normal kalite aramadığın ortadaHiç pişman değilim MY 4.sezon için
finalde de göstermezlerse artık isyan edersinMahidevran'ı yine göstermediler amaFinalde görücez artık :
kalite aradaiğim için bıraktımizlediklerine bakınca
olmaman normal kalite aramadığın ortada
finalde de göstermezlerse artık isyan edersin
kalite 3g güzelliği değil panpakalite aradaiğim için bıraktımSen MenoVahi ile kal
Gösterirler gösterirlerizlediklerine bakınca
olmaman normal kalite aramadığın ortada
finalde de göstermezlerse artık isyan edersin
Çok doğru dedin.Selim melunlukta anasını da rüstemi de aştı çağ atladı resmen .ss hiç yemediği küfürler yedi
bu arada bu sülümanı kurtarma çabası niye var anlamadım olayı selimin üstüne yıktılar
[HASHTAG]#IsvicreliKotuModertor[/HASHTAG] tt mi yapsak napsakÇok doğru dedin.
İsviçreli kötü Moderatör silmiş yine birsürü mesaj.
100 den fazla mesaj gitmiş .ss hep kpa konusu önde gözüksün diye yapıyor .ss [HASHTAG]#IsvicreliKotuModerator[/HASHTAG][HASHTAG]#IsvicreliKotuModertor[/HASHTAG] tt mi yapsak napsak
aynen kpa sayfası 18 sf olmuş maşallah .ss neyse ban yemesek bari100 den fazla mesaj gitmiş .ss hep kpa konusu önde gözüksün diye yapıyor .ss [HASHTAG]#IsvicreliKotuModerator[/HASHTAG]
a harfini unutmuşun moderatör de .ss
@destere eylemine destek veriyoruz panpaaynen kpa sayfası 18 sf olmuş maşallah .ss neyse ban yemesek bari
@destere eylemine destek veriyoruz panpa
Gerekirse yönetimden izin alalım, final konusu 1000 yorumu geçmeli.aynen kpa sayfası 18 sf olmuş maşallah .ss neyse ban yemesek bari
onu bari silmesinler bir zahmetGerekirse yönetimden izin alalım, final konusu 1000 yorumu geçmeli.
sadece ben 100 mesaj yazarım be yaGerekirse yönetimden izin alalım, final konusu 1000 yorumu geçmeli.
Ben inşallah haftaya işlerimi ayarlarım ben ve Kaan'dan da toplam 250 yorum çıkar belki 300.sadece ben 100 mesaj yazarım be ya
teşrif edermiş sanki hiç yorum yapmıyorumBen inşallah haftaya işlerimi ayarlarım ben ve Kaan'dan da toplam 250 yorum çıkar belki 300.@yatutarsa da teşrif eder belki konuya.
sülüman ölürse vadicisi yalan dünyacısı karagülcüsü herkes gelirBen inşallah haftaya işlerimi ayarlarım ben ve Kaan'dan da toplam 250 yorum çıkar belki 300.@yatutarsa da teşrif eder belki konuya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?