Maskeli Fedai
Favori Üye
Diziye göre Mustafa suçsuz gerçekte ise suçlu oluyor senin mantığa göreben diziyidiyorum çünkü bu dizi konusu
Diziye göre Mustafa suçsuz gerçekte ise suçlu oluyor senin mantığa göreben diziyidiyorum çünkü bu dizi konusu
dizide de suçları büyük o melununDiziye göre Mustafa suçsuz gerçekte ise suçlu oluyor senin mantığa göre
Aga ciksana su konudanDiziye göre Mustafa suçsuz gerçekte ise suçlu oluyor senin mantığa göre
niye loAga ciksana su konudan
--FF Tapatalk--Sen Bizi Bulamazsın Biz Seni Buluruz !-
--Ölüler İyi Bilir Yaşamak Güzeldir..
Darbeci değil amadizide de suçları büyük o melunun
bileiyoruz ölmese darbe yapardıoradaDarbeci değil ama
Adamı boğuyorlar tabi kurtulsa darbe yaparbileiyoruz ölmese darbe yapardıorada
artık yüzü toprağa bakıyor sülonun kadınlardan çok erkeklerle ilgilenmeye başlamışsülüman mustafaya üzüldüğü kadar bu kadına üzülmedi bence koca harem adama kaldı artık karışanı edenide yok
meno arap atlarını seviyordu yani istediği olmamışyok artık kadın sevdikleriyle birlikte olmak için acı çekti yoksa yatağında huzurla ölebilirdi
neyse gecenin özeti bu @Ahmad @destere @Çiğdem- @mrt-06
ŞeymAbay @seyseyma 1 dk.
Allah herkese Hürrem sultan gibi sevdiğinin kollarında ölmeyi nasip..#MuhteşemYüzyıl
seni sevmesinden iyidirartık yüzü toprağa bakıyor sülonun kadınlardan çok erkeklerle ilgilenmeye başlamış
meno arap atlarını seviyordu yani istediği olmamış)
hahahahah bana gerek kalmadı çok güzel verdin cevabı emreeni sevmesinden iyidir
artık yüzü toprağa bakıyor sülonun kadınlardan çok erkeklerle ilgilenmeye başlamış
ay o totoş cevaptan anlamaz kihahahahah bana gerek kalmadı çok güzel verdin cevabı emre
meno bana baksa intihar ederdim benden uzak olsun
Belki rüya sahneleri falan çekerler..ss melun seni dalga geçtiği şeye bak
Belki rüya sahneleri falan çekerler.Rüyalarda buluşursunuz.
senin kaliteden anladığından daha fazla anlıyorum en azındanSen espiriden ne anlarsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?