Maskeli Fedai
Favori Üye
Diziye göre Mustafa suçsuz gerçekte ise suçlu oluyor senin mantığa göreben diziyidiyorum çünkü bu dizi konusu![]()
Diziye göre Mustafa suçsuz gerçekte ise suçlu oluyor senin mantığa göreben diziyidiyorum çünkü bu dizi konusu![]()
dizide de suçları büyük o melununDiziye göre Mustafa suçsuz gerçekte ise suçlu oluyor senin mantığa göre![]()
Aga ciksana su konudanDiziye göre Mustafa suçsuz gerçekte ise suçlu oluyor senin mantığa göre![]()
niye loAga ciksana su konudan
--FF Tapatalk--Sen Bizi Bulamazsın Biz Seni Buluruz !-
--Ölüler İyi Bilir Yaşamak Güzeldir..
Darbeci değil amadizide de suçları büyük o melunun![]()
bileiyoruz ölmese darbe yapardıoradaDarbeci değil ama![]()
Adamı boğuyorlar tabi kurtulsa darbe yaparbileiyoruz ölmese darbe yapardıorada![]()
artık yüzü toprağa bakıyor sülonun kadınlardan çok erkeklerle ilgilenmeye başlamışsülüman mustafaya üzüldüğü kadar bu kadına üzülmedi bence koca harem adama kaldı artık karışanı edenide yok![]()
meno arap atlarını seviyordu yani istediği olmamışyok artık kadın sevdikleriyle birlikte olmak için acı çekti yoksa yatağında huzurla ölebilirdi
neyse gecenin özeti bu @Ahmad @destere @Çiğdem- @mrt-06
ŞeymAbay @seyseyma 1 dk.
Allah herkese Hürrem sultan gibi sevdiğinin kollarında ölmeyi nasip..#MuhteşemYüzyıl
seni sevmesinden iyidirartık yüzü toprağa bakıyor sülonun kadınlardan çok erkeklerle ilgilenmeye başlamış
meno arap atlarını seviyordu yani istediği olmamış![]()
)
hahahahah bana gerek kalmadı çok güzel verdin cevabı emreeni sevmesinden iyidir![]()
artık yüzü toprağa bakıyor sülonun kadınlardan çok erkeklerle ilgilenmeye başlamış![]()
ay o totoş cevaptan anlamaz kihahahahah bana gerek kalmadı çok güzel verdin cevabı emre![]()
meno bana baksa intihar ederdim benden uzak olsun
Belki rüya sahneleri falan çekerler..ss melun seni dalga geçtiği şeye bak
Belki rüya sahneleri falan çekerler.Rüyalarda buluşursunuz.
![]()
senin kaliteden anladığından daha fazla anlıyorum en azındanSen espiriden ne anlarsın.![]()