Bölümü uzatıp reyting arttıracaz diye bu kadar da saçmalanmaz ki bölümün yarısı bakışmalarla geçti.Bakışmalar, slow çekim yeter.
kadın haklıAnnem nasıl heyecanlı heyecanlı izliyor. 😱 İyiki telefonumu şarja takmışım başlamadan.
darbeci mustinin bölümü 140 dk sürdü hürreminki de bi zahmet 160 dk sürsünBölümü uzatıp reyting arttıracaz diye bu kadar da saçmalanmaz ki bölümün yarısı bakışmalarla geçti.
Ben şimdi koltukta can vereceğim ama..kadın haklı
Ucuz numaralar, "kaliteli diziye" yakışmıyor..Bölümü uzatıp reyting arttıracaz diye bu kadar da saçmalanmaz ki bölümün yarısı bakışmalarla geçti.
sen kaliteden ne anlarsın .ss [HASHTAG]#hurrembirmelek[/HASHTAG] [HASHTAG]#hurremsulumanaski[/HASHTAG]Ben şimdi koltukta can vereceğim ama..Neyse az aksiyon gelir şimdi.
Ucuz numaralar, "kaliteli diziye" yakışmıyor..
@xemrexxx'un suratini merak ediyorumGidiyor şükür..
@xemrexxx'un suratini merak ediyorumEn sevdiği karakterdi malum
--FF Tapatalk--Sen Bizi Bulamazsın Biz Seni Buluruz !
--Ölüler İyi Bilir Yaşamak Güzeldir..
Üzüntü mesajlarina vurmuş anlaşılan kalitenin merkeziymiş hahahhahagidiyor kalitenin merkezi[HASHTAG]#hurrembirmelek[/HASHTAG] [HASHTAG]#hurremsulumanaski[/HASHTAG]
seninle uğraşamam bbÜzüntü mesajlarina vurmuş anlaşılan kalitenin merkeziymiş hahahhaha
--FF Tapatalk--Sen Bizi Bulamazsın Biz Seni Buluruz !
--Ölüler İyi Bilir Yaşamak Güzeldir..
Reklamdan sonra ölecek melaune.kadın haklı
darbeci mustinin bölümü 140 dk sürdü hürreminki de bi zahmet 160 dk sürsün[HASHTAG]#hurrembirmelek[/HASHTAG] [HASHTAG]#hurremsulumanaski[/HASHTAG]
[HASHTAG]#hurremsulumanaski[/HASHTAG] iste 40 yıldır bitmediDaha yeni açtım bölümü ne sahneydi o öyleYa çok kötü oldum gerçekten.
Uğraşamazsın zaten sana da gule güleseninle uğraşamam bb
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?