Bölümü uzatıp reyting arttıracaz diye bu kadar da saçmalanmaz ki bölümün yarısı bakışmalarla geçti.Bakışmalar, slow çekim yeter.![]()
kadın haklıAnnem nasıl heyecanlı heyecanlı izliyor. 😱 İyiki telefonumu şarja takmışım başlamadan.![]()
darbeci mustinin bölümü 140 dk sürdü hürreminki de bi zahmet 160 dk sürsünBölümü uzatıp reyting arttıracaz diye bu kadar da saçmalanmaz ki bölümün yarısı bakışmalarla geçti.![]()
Ben şimdi koltukta can vereceğim ama..kadın haklı![]()
Ucuz numaralar, "kaliteli diziye" yakışmıyor..Bölümü uzatıp reyting arttıracaz diye bu kadar da saçmalanmaz ki bölümün yarısı bakışmalarla geçti.![]()
sen kaliteden ne anlarsın .ss [HASHTAG]#hurrembirmelek[/HASHTAG] [HASHTAG]#hurremsulumanaski[/HASHTAG]Ben şimdi koltukta can vereceğim ama..Neyse az aksiyon gelir şimdi.
Ucuz numaralar, "kaliteli diziye" yakışmıyor..![]()
@xemrexxx'un suratini merak ediyorumGidiyor şükür..
@xemrexxx'un suratini merak ediyorumEn sevdiği karakterdi malum
--FF Tapatalk--Sen Bizi Bulamazsın Biz Seni Buluruz !
--Ölüler İyi Bilir Yaşamak Güzeldir..
Üzüntü mesajlarina vurmuş anlaşılan kalitenin merkeziymiş hahahhaha![]()
![]()
gidiyor kalitenin merkezi
![]()
![]()
[HASHTAG]#hurrembirmelek[/HASHTAG] [HASHTAG]#hurremsulumanaski[/HASHTAG]
seninle uğraşamam bbÜzüntü mesajlarina vurmuş anlaşılan kalitenin merkeziymiş hahahhaha
--FF Tapatalk--Sen Bizi Bulamazsın Biz Seni Buluruz !
--Ölüler İyi Bilir Yaşamak Güzeldir..
Reklamdan sonra ölecek melaune.kadın haklı
darbeci mustinin bölümü 140 dk sürdü hürreminki de bi zahmet 160 dk sürsün[HASHTAG]#hurrembirmelek[/HASHTAG] [HASHTAG]#hurremsulumanaski[/HASHTAG]
[HASHTAG]#hurremsulumanaski[/HASHTAG] iste 40 yıldır bitmediDaha yeni açtım bölümü ne sahneydi o öyleYa çok kötü oldum gerçekten.
![]()
Uğraşamazsın zaten sana da gule güleseninle uğraşamam bb