Üzüm üzüme baka baka, hepimiz çeneci olduk şu katilin fanı totoş yüzünden.Konu dizi başlamadan 7 sayfa olmuş
Üzüm üzüme baka baka, hepimiz çeneci olduk şu katilin fanı totoş yüzünden.Konu dizi başlamadan 7 sayfa olmuş
@FF Yönetim göreveÜzüm üzüme baka baka, hepimiz çeneci olduk şu katilin fanı totoş yüzünden.
kıyamet günü 😱La bir hafta da "Bölüm yorumlarinizi buradan yapabilirsiniz" diyip gecseniz ne olur acaba
konunu içeriği şer ittifakı diyor konulara kendi yorumumuzu katıcaz
de get darbeci yandaşı
yapmamsiz de rahat rahat ağlarsınız kondamusti ölünce
yardımcı olurum benKiyamet aksami yapayim herkese... tüm Musticileri mi banlasak
o kadar beğene beğene konuya koyduğunuz resim star tv nin sitesindeki mektup ile ilgili haberdenLan mektup dedi o ne? 😱
o darbeci diyince bi şey yok ben gerçeği yazınca kaldırılıyor nasıl iş bu arkadaş .Tamam şer'i kaldırdım ittifak kaldı böyle daha iyi sanki.
olmazLa bir hafta da "Bölüm yorumlarinizi buradan yapabilirsiniz" diyip gecseniz ne olur acaba
Ben ipuçlarını ve haberleri okumuyorum bölüm heyecanı kaçmasın diye.yardımcı olurum ben
o kadar beğene beğene konuya koyduğunuz resim star tv nin sitesindeki mektup ile ilgili haberdenresimdeki söz de mektupta yazıyor çok cahilsin keşke ölsen
Künyesi yazılsa yeter.La bir hafta da "Bölüm yorumlarinizi buradan yapabilirsiniz" diyip gecseniz ne olur acaba
Çok güzeldi.Star Haber'de bu bölümün kamera arkası ve bölüm ile ilgili yapılan hazırlıklar gösterildi.
tabe tabeBen ipuçlarını ve haberleri okumuyorum bölüm heyecanı kaçmasın diye.
ben konuya yazmıyorumo darbeci diyince bi şey yok ben gerçeği yazınca kaldırılıyor nasıl iş bu arkadaş .
olmazöyle diziye böyle konular lazım
künyede show tv nin adı geçecek ya asıl mesele bu açıklığa kavuşturdumO bile cok
yazıyorsun nasıl yazmıyorsun aratma bana şimdi.ben konuya yazmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?