Üzüm üzüme baka baka, hepimiz çeneci olduk şu katilin fanı totoş yüzünden.Konu dizi başlamadan 7 sayfa olmuş![]()
Üzüm üzüme baka baka, hepimiz çeneci olduk şu katilin fanı totoş yüzünden.Konu dizi başlamadan 7 sayfa olmuş![]()
@FF Yönetim göreveÜzüm üzüme baka baka, hepimiz çeneci olduk şu katilin fanı totoş yüzünden.![]()
kıyamet günü 😱La bir hafta da "Bölüm yorumlarinizi buradan yapabilirsiniz" diyip gecseniz ne olur acaba![]()
konunu içeriği şer ittifakı diyor konulara kendi yorumumuzu katıcaz
de get darbeci yandaşı
yapmamsiz de rahat rahat ağlarsınız kondamusti ölünce
![]()
yardımcı olurum benKiyamet aksami yapayim herkese... tüm Musticileri mi banlasak![]()
o kadar beğene beğene konuya koyduğunuz resim star tv nin sitesindeki mektup ile ilgili haberdenLan mektup dedi o ne? 😱
o darbeci diyince bi şey yok ben gerçeği yazınca kaldırılıyor nasıl iş bu arkadaş .Tamam şer'i kaldırdım ittifak kaldı böyle daha iyi sanki.![]()
olmazLa bir hafta da "Bölüm yorumlarinizi buradan yapabilirsiniz" diyip gecseniz ne olur acaba![]()
Ben ipuçlarını ve haberleri okumuyorum bölüm heyecanı kaçmasın diye.yardımcı olurum ben
o kadar beğene beğene konuya koyduğunuz resim star tv nin sitesindeki mektup ile ilgili haberdenresimdeki söz de mektupta yazıyor çok cahilsin keşke ölsen
![]()
Künyesi yazılsa yeter.La bir hafta da "Bölüm yorumlarinizi buradan yapabilirsiniz" diyip gecseniz ne olur acaba![]()
Çok güzeldi.Star Haber'de bu bölümün kamera arkası ve bölüm ile ilgili yapılan hazırlıklar gösterildi.
tabe tabeBen ipuçlarını ve haberleri okumuyorum bölüm heyecanı kaçmasın diye.![]()
ben konuya yazmıyorumo darbeci diyince bi şey yok ben gerçeği yazınca kaldırılıyor nasıl iş bu arkadaş .
olmazöyle diziye böyle konular lazım
![]()
künyede show tv nin adı geçecek ya asıl mesele bu açıklığa kavuşturdumO bile cok![]()
yazıyorsun nasıl yazmıyorsun aratma bana şimdi.ben konuya yazmıyorum![]()