- Reaksiyon puanı
- 59,712
- Puanı
- 1,060
Niye ki gayet tarafsızca bir konu olmuş.tabe tabe .ss
b bölümde darbe ypamaya çalışanlar da mihrünnisa-atmaca-maho değil mio ne kutsal ittifak mı
Niye ki gayet tarafsızca bir konu olmuş.tabe tabe .ss
b bölümde darbe ypamaya çalışanlar da mihrünnisa-atmaca-maho değil mio ne kutsal ittifak mı
taraflı ve elemli olmuş
Emre saolsun konudan başka herşey konuşuyorKonu dışına çıkmayalım. 😛
Ben gidiyom 5 dakikaya Hürremcilere nefes aldırmayın Musti'min ölümüne yetişirim umarım.Dizi başlamadı ne konuşacaz..xemrexxx totosundan uydura uydura konuşuyor..
konunu içeriği şer ittifakı diyor konulara kendi yorumumuzu katıcazNeresi taraflı olmuş ? Bölümle ilgili yorumlar var konuda.
de get darbeci yandaşıEmre saolsun konudan başka herşey konuşuyor
yapmamNiye ki gayet tarafsızca bir konu olmuş.Çekemiyorsan yorum yapma.
Ee mesaj sayısını arttıracak mecbur..Emre saolsun konudan başka herşey konuşuyor
birlik olup masum bir insanın kanına giriyorlar tabii şer ittifakı olacaklar ayrıca sen darbeci diyip duruyosun ya adamakonunu içeriği şer ittifakı diyor konulara kendi yorumumuzu katıcaz
de get darbeci yandaşı
Melun seni tez kellesi vurulakonunu içeriği şer ittifakı diyor konulara kendi yorumumuzu katıcaz
de get darbeci yandaşı
yapmamsiz de rahat rahat ağlarsınız kondamusti ölünce
.ss fEe mesaj sayısını arttıracak mecbur..
.ss haftaya konuyu ben açarsam görün siz içeriğibirlik olup masum bir insanın kanına giriyorlar tabii şer ittifakı olacaklar ayrıca sen darbeci diyip duruyosun ya adama
Sporum var.
Çık git konudan hadi o zaman.konunu içeriği şer ittifakı diyor konulara kendi yorumumuzu katıcaz
de get darbeci yandaşı
yapmamsiz de rahat rahat ağlarsınız kondamusti ölünce
Senin de şu sporun bitmiyor. .ssSporum var.Maçı da kaçıracam.Neyse size güveniyorum.
Çık git konudan hadi o zaman.
Bilemem artık zirveyi alma çabaların gözümden kaçmıyor değil..ss f
daha nereye artıcak .ss
.ss haftaya konuyu ben açarsam görün siz içeriği
musticileri teselli etmezsem rahat edememSporum var.Maçı da kaçıracam.Neyse size güveniyorum.
Çık git konudan hadi o zaman.
kaptırmam haftaya da.ss f
daha nereye artıcak .ss
.ss haftaya konuyu ben açarsam görün siz içeriği
aklın aliyi mi seninBilemem artık zirveyi alma çabaların gözümden kaçmıyor değil.
görürüzkaptırmam haftaya da
Derin forum..aklın aliyi mi seningçen sefer fks14 ozana yaklaştığında eskiş konulardaki mesajlaer silindi bn yaklaşsam nolur acep
görürüz
yanlız geçen seferki bnm işime geldi xdragxx ile besaleti geçmiştim eski mesajalr silininceDerin forum..İyi o zaman sen de engellenirsin.
8 olduk sayılırKonu dizi başlamadan 7 sayfa olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?