Unutulacak gibi deildi
Mehmet Günsür?halit ergenç in oyunculuğu karşısında yorumsuz kaldım
ikisinden de iyi oyunculuk bekliyorudum ama halit ergenç in son sahnelerde o evladına olan kinini öyle yansıtması şok ettiMehmet Günsür?
Doğru.ikisinden de iyi oyunculuk bekliyorudum ama halit ergenç in son sahnelerde o evladına olan kinini öyle yansıtması şok etti
Gözü dönmüştü adamın.ikisinden de iyi oyunculuk bekliyorudum ama halit ergenç in son sahnelerde o evladına olan kinini öyle yansıtması şok etti
noldu yakında bully de aynısını derse ne gülerim hatta gülemeye başladımDoğru.Artık çok üzülecekler ben bırakmam daha diziyi.
Ama düşündümki Musti ölünce elem keder başlayacak zevkle izliycem.noldu yakında bully de aynısını derse ne gülerim hatta gülemeye başladım
ne elem kederi?Ama düşündümki Musti ölünce elem keder başlayacak zevkle izliycem.
Sülö odaya filan kapanacak, Hürrem vicdan azabı çekecek vb.ne elem kederi?
hürrem sonuçta kazandı mı kazandıSülö odaya filan kapanacak, Hürrem vicdan azabı çekecek vb.
Daha dur Musti yeni öldü geleceği mi gördün?mustafa öldü
senarist saçmaladi mi
issiz Acun öldü mü
her zamanki gibi😎Mustafa'nın kıyafetlerini giydiği sahnede çalan müzik öyle uyumluydu ki. Beyazlar içinde.
MY kalitesini yine gösterdi. Helal olsun.
Ya peki evlatları ne olacak?hürrem sonuçta kazandı mı kazandıönemli olan bu savaş bitti artık savaş mavaş kalmadı beyazıt da saf gibi abisinin yolundan gidecek
nerde kaldın my nin muhteşemliğ kaşrısında ekrana kilitlendin dimimustafa öldü
senarist saçmaladi mi
issiz Acun öldü mü
hangisininYa peki evlatları ne olacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?