Muhteşem Yüzyıl'ın Yayından Kaldırılmasının Önleyicek Formül Bulundu!

beyazsoy

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,173
Puanı
1,059
Muhteşem Yüzyıl'ın Yayından Kaldırılmasını Önleycek Formül Bulundu!

Daha önce bol dekolteli görmeye alıştığımız Hürrem Sultan Kuran okunurken bile tam kapanmamıştı

kuran-okuyan-harem-halki.jpg

ama Başbakan'nın muhteşeme tepkisinden sonra birden tesettüre girdi. bakalım bu hamle muhteşemi kurtarabilecek mi ?

D2BZ.jpg

Ekli dosyalar

• d1a_a2bdc.jpg
    d1a_a2bdc.jpg
    21.6 KB · Hit: 380
Son düzenleme:
Ben kaldırılması taraftarı değilim açıkçası sadece çeki düzen verilsin.

Birden tesettür olmadı. Dizide Kuran bile okundu. Oyuncuları ve izleyenleri kışkırtmayı bırakmalısın bence. :)
270520121335042338918_2.jpg
muhtesem-yuzyil-namaz.jpg

kuran-okuyan-harem-halki.jpg

- - - Ekleme - - -

diyosunuz ya kaç kere sevişmişler bütün bölüm sevişiyolar mı diye

Bütün bölüm Kur'an mı okutuyolar.
O kadar çocuk sevişmeden mi oldu? Siz Kanuninin aşık olmasını mı kaldıramıyorsunuz? Adam padişah diye aşık olamayacak mı? :)
Bu da halvet sahnesi :) 7 dakikadan fazla gözüküyor ama izle sen karar ver kaç dakika olduğuna?
http://www.vidivodo.com/video/muhtesem-yuzyil-suleyman-ve-hurrem-halvet-sahnesi/527163

ben kafa bulmak için açtım sayfayı . kaldırılmayacak. ama her yaptıkları şeyler böyle yorumlanacak :))))))

- - - Ekleme - - -

yaw biri şu başlıgı değiştitrir mi

'Muhteşem' Hatalar 'MUHTEŞEM' HATALAR 'muhteşem' hatalar 'Muhtesem' Hatalar 'MUHTESEM' HATALAR resim galeri Hürrem'in müslüman olduğu derken?

Ayrıca sen bu hataları niye paylaştın hayırdır?

Kanuni aşık olamaz diyen yok aşık olduğu için Mahidevran Valide sultan olamayacaktı zaten.

- - - Ekleme - - -

O kadar çocuk sevişmeden mi oldu? Siz Kanuninin aşık olmasını mı kaldıramıyorsunuz? Adam padişah diye aşık olamayacak mı? :)
Bu da halvet sahnesi :) 7 dakikadan fazla gözüküyor ama izle sen karar ver kaç dakika olduğuna?
http://www.vidivodo.com/video/muhtesem-yuzyil-suleyman-ve-hurrem-halvet-sahnesi/527163[/QUOTE]

Benim yazımı anlamadın sen herhalde

'Muhteşem' Hatalar 'MUHTEŞEM' HATALAR 'muhteşem' hatalar 'Muhtesem' Hatalar 'MUHTESEM' HATALAR resim galeri Hürrem'in müslüman olduğu derken?

Ayrıca sen bu hataları niye paylaştın hayırdır?

Kanuni aşık olamaz diyen yok aşık olduğu için Mahidevran Valide sultan olamayacaktı zaten.
Sen sor diye. :) Mesajımı yanlış yerlere çekme.
Hürremin sonradan müslüman olduğunu bilmiyordun galiba? Beyazsoy birden tesettür demiş böyle olmadığını kanıtlamak için biraz uğraştırdı beni.

Yaaa ufff kaç kere sevişmiş dedin? Ben de "o kadar çocuk sevişmeden mi oldu" dedim. Anlamamak gibi bir şey yok ortada. :)

Sen sor diye. :) Mesajımı yanlış yerlere çekme.
Hürremin sonradan müslüman olduğunu bilmiyordun galiba? Beyazsoy birden tesettür demiş böyle olmadığını kanıtlamak için biraz uğraştırdı beni.

Hürrem'in ne zmana müslüman olduğunu bilmiyorum ama Saraya girdikten sonra olmadığı kesin HÜrrem Sultan dediğin esir olarak mı ne gelmişti sanırım dizide gerçekte öyle değil ama

haberi berkanın koydugu resimlerle güncelledim :))))))))) daha sert oldu yazı

Yaaa ufff kaç kere sevişmiş dedin? Ben de "o kadar çocuk sevişmeden mi oldu" dedim. Anlamamak gibi bir şey yok ortada. :)

kaç kere sevişmiş demedim anlamamışsın işte

hani siz diyosunuz ya "kaç kere sevişmişler sanki, birkaç kere. Her bölüm sevişiyolar mı? ben de sordum neden Kur'an okutulduğuun paylaşıyosun her bölüm Kur'an mı okutuyolar?

İlk sezonda da Akp vardı şimdi de var.

- - - Ekleme - - -

Komiksin :)

estagfurullah o senin komikliğin :))))

- - - Ekleme - - -

hani siz diyosunuz ya "kaç kere sevişmişler sanki, birkaç kere. Her bölüm sevişiyolar mı? ben de sordum neden Kur'an okutulduğuun paylaşıyosun her bölüm Kur'an mı okutuyolar?

XanTier ayrıntıyı kaçırmışın kuran okurken saçları açık hürremin

Hürrem'in ne zmana müslüman olduğunu bilmiyorum ama Saraya girdikten sonra olmadığı kesin HÜrrem Sultan dediğin esir olarak mı ne gelmişti sanırım dizide gerçekte öyle değil ama

Gerçekte nasılmış dostum. Tatar saldırısı oluyor Alexandranın yaşadığı yere ve onlar da Osmanlıya satıyorlar. O şekilde saraya getiriliyorlar. Yani anlayacağın Hürrem bir prenses değildi :)14.40tan- 17.48e kadar izle. :)
Muhteşem Yüzyıl - 1.Bölüm - Tek Parça (Türkiye'den İzleyenler İçin: www.turkweb.tv) - YouTube
Not: Zaten Hürrem nasıl geldiğini anlatıyor :)

- - - Ekleme - - -

Her bölüm saçları açık değil. O zaman senin matığınla konunun mantığı uyuşmuyor :)

srtık hsfataya da sülümanın at üstüne gösterirler :))))))))))))))))))))))