Muhteşem Hata

Bu dini bişey yahu İslâma göre hiristiyanlar cehenneme gideceği için Allah rahmet eylesin denmez böyle derseniz Allaha isyan sayılır. ondan Allah rahmet eylesin denmez dinsiz ve hiristiyanlara ve bu yüzden işe Alanı karistirmaz Toprağı bol olsun denir. bu laf müslümanlar yani türkler kullanır. türk ve Müslüman adetidir Ermenilerden alınma bişey değil

beyazsoy herkes aynı yere gidiyor fazla kurcalamayalım bu işleri

kimin nereye gideceğini Allah bilir diyoruz ya... bunu dedikten sonra insanları ayrı ayrı uğurlamak niye?
mahmut cehenneme gidecek ona toprağı bol olsun diyelim ismet cennete gidecek ona Allah rahmet eylesin diyelim nerden biliyoruz belki mahmut cennete ismet cehenneme gidecek ?

yine iman bekçiliğine soyunmuş bazıları
)

uzatmayayin diye ayrıntı yazmadım. hallaci Mansur olayı var. Hallaci Mansur bir dua ediyor Allahım dinsizleri de cennete al diyor. Ardından enel hak diyor. Halk onun bu lafını yanlış anlayıp idam ediyor. bu hikayede Allahın açıkça söylediği ben dinsizleri afetmeyecegim demesine rağmen sen Allahtan daha mı adilsin ki onların cennete girmesini istiyorsun.. Burda Allahın beyanına karısı çıkma var. Ondan dolayı insanlar toprağı bol diyor. Allahın iradesine müdehale etmiş gibi gözükmemek için. Önemli bir konusu felsefik derinliği olan bir laf bu öyle ucuza gecilebilecek bişey değil

hah işte.. bin yıldır tartışıpta orta yolu bulmamışlar, şimdi şıppadanak olayı çözüp hata demeyelim
şimdi bunuda hatadan saymamak lazım, o öyle alğılamış başkası başka alğılar yani hata değil bu sadece tercih meselesi

yanlış anlamissin ya. neyse çözüm bulunmuş uzun yıllar önce işte. bundan habersiz aklı başka yerde olan bir senarist gelmiş bu kültürü bize anlatıyor olay bu kadar saçma. biz de bunlar osmanliyi tanımıyor kötülüyor dediğimde kıyamet kopmuyor işte))

pek yanlış anlamamda bu sefer nolduysa tersime gelmiş aslında doğru anladığımı sanıyorum

hiç dolaylı yoldan showa da hakaret ettin de

o değilde teee ilk 20 bölümden birine ait fotoyla 127.bölümü eleştiren @Forumdash da bir hata yapmış gibi sanki
Laa git birde ona resim mi yapıcaktim
Sen öyle resmin nette dolaştiğina bak😱 Adam Muhteşem Hata demiş mailde birde bu başlıkta resmi var

Cok büyük bir hata hic yakismadi diziye derhal bitirilmeli.

Abow hata'ya bak yurt dışında fırtınalar estiren koskoca M.y dizisine yakıştımı bu hata

Forumdash tam konunun teması "Gülme komşuna gelir başına" olmuş.

Cok büyük bir hata hic yakismadi diziye derhal bitirilmeli.

Abow hata'ya bak yurt dışında fırtınalar estiren koskoca M.y dizisine yakıştımı bu hata

Forumdash tam konunun teması "Gülme komşuna gelir başına" olmuş.

Aynen öyle
Hemde açtiği gün çıkmış o haber
lö hata değilmiş ki
beyazsoy-destere tartışmasını okuyun bir

Emre tarruz'a gecmistir altinda kalmaz
öyle haberler bulucam ki karadayı erken final yapacak haftaya