hiç dolaylı yoldan showa da hakaret ettin deNe olmuş yani?
o değilde teee ilk 20 bölümden birine ait fotoyla 127.bölümü eleştiren @Forumdash da bir hata yapmış gibi sanki
hiç dolaylı yoldan showa da hakaret ettin deNe olmuş yani?
bu durumdan sen de edebiyatçıyı tarihçi diyerekten diziyi eleştirince ne yapmak istiyorsun 😱 çok acayip planların vardı demek itiraf mı ediyon şimdibu hata my nin senaristlerin iç dünyalarını anlatmakla kalmıyor yapmak istediklerini ortaya döküyor. başka söze gerek yok))))
emrecigim hadi ben ard niyetliyim ama iki ard niyetine bir halis niyet çıkmaz uğraşma)))bu durumdan sen de edebiyatçıyı tarihçi diyerekten diziyi eleştirince ne yapmak istiyorsun 😱 çok acayip planların vardı demek itiraf mı ediyon şimdi
+1Adamların dinle imanla alakası yokki bunu bilsinler
bir kere bunu yapabilmeleri için o söylenen sözün gayrimüslimler için söylendiğini halkın bilmesi lazım halkın yüzde kaçı bilir bunu çoğu da kullanır mezarlıkta bu lafıemrecigim hadi ben ard niyetliyim ama iki ard niyetine bir halis niyet çıkmaz uğraşma)))
çok açık senaristler bilinç altlarini dökmüş. fena yakalanmislar. Zaten bizlerde aylardır anlatmak istediğimiz bu adamlar osmanlı ruhundan çok uzaklar gelmişler tereciye tere satıyorlar
Sen nerde yasiyon ya.))) yada kaç kez mezarliga gittin mezarliktan kimse bu lafı kulanamaz Allah rahmet eylesin, Allah taksiratini affetsin denir ya da ruhuna... hakkınız helal olsun.. gibi şeyler kullanılır. bu lafı müslüman mezarliginda duy ne istersen iste))bir kere bunu yapabilmeleri için o söylenen sözün gayrimüslimler için söylendiğini halkın bilmesi lazım halkın yüzde kaçı bilir bunu çoğu da kullanır mezarlıkta bu lafı
Sen nerde yasiyon ya.))) yada kaç kez mezarliga gittin mezarliktan kimse bu lafı kulanamaz Allah rahmet eylesin, Allah taksiratini affetsin denir ya da ruhuna... hakkınız helal olsun.. gibi şeyler kullanılır. bu lafı müslüman mezarliginda duy ne istersen iste))
müslüman biri bunu demez. aklına gelmez hele Osmanlıda imkansızistanbul gibi yerde tüm milletler nasıl içiçe yaşıyorsa gelenekler görenekler kültürlerde yaklaşır birbirine bu lafı söylemelerinde sorun yok hata falan değil yani
toprağı bol olsun da denir mekanı cennet olsunda denir, Allah rahmet eylesinde denir.. Allah bildiği gibi yapsında denir gidişin olur dönüşün olmazda denir .. her şey denir sorun yok
müslüman biri bunu demez. aklına gelmez hele Osmanlıda imkansız
@destere dizideki adama değil senariste lafimiz. müslüman bir kafa öyle diyalog kurmaz. demek adam türk kültüründen çok uzak bu anlaşılıyor
Arkadan geçen arabadan sonra bi şey bulamayız diyodum ama my şaşırttı genene buldun yine
anticiler çalışıyor işteArkadan geçen arabadan sonra bi şey bulamayız diyodum ama my şaşırttı gene
Benim gibi bağımsızlar da sadece post yazmakla yetiniyor, konu filam yok. Değerimi bil.anticiler çalışıyor işte
zaten dizi 500 yıl öncesini anlatmasına rağmen az hata yapıyor konu açamaman normalBenim gibi bağımsızlar da sadece post yazmakla yetiniyor, konu filam yok. Değerimi bil.
Biraz kazınırsa tomarca bulunur my'den hata Ama neyse. Yine bağımsızlarda kalsın büyüklük.zaten dizi 500 yıl öncesini anlatmasına rağmen az hata yapıyor konu açamaman normal
yok antileri bulamadıysa tarafsızlar hayatta bulamazBiraz kazınırsa tomarca bulunur my'den hata Ama neyse. Yine bağımsızlarda kalsın büyüklük.