saçları o ka koyu değil galiba gerisi çiğdeme benziyor cidden 😱
@xemrexx o kadar şey ediyor ki direkt aklımda böyle bir @Çiğdem- portresi çizdim kusura bakma @Çiğdem-sizz ikinizde oklava arıyorsunuz şuan bence özellikle @MelankoliK
saçları o ka koyu değil galiba gerisi çiğdeme benziyor cidden 😱
@xemrexx o kadar şey ediyor ki direkt aklımda böyle bir @Çiğdem- portresi çizdim kusura bakma @Çiğdem-sizz ikinizde oklava arıyorsunuz şuan bence özellikle @MelankoliK
Daha dizinin 2 sezonu var daha neler olur neler.sanmıyorum
doğru çizmişsin sen onu takma :f
Hahahahahahaaa.
kız o şişko ghöbeğini keser içini doldurur dolma yaparım @MelankoliK e yediririm sonra.sssen o yercücesine kulak verme cnm
Bu resmi görür görmez bilgisayarıma kaydettim sana gösteririm diye geçen yolladım gelmedi,kısmet bu güneymişsanmıyorum
doğru çizmişsin sen onu takma :f
kız o şişko ghöbeğini keser içini doldurur dolma yaparım @MelankoliK e yediririm sonra.ss
Alemsiniz ya.Bu resmi görür görmez bilgisayarıma kaydettim sana gösteririm diye geçen yolladım gelmedi,kısmet bu güneymiş
saçlar da yandan bağlanmış Yarmagül gibi, bir de kızın üzerindeki tişört haha bakıp bakıp gülüyorum çok iyi bir kare @emrexxxAlemsiniz ya.
Gülme krizine soktun ya, sen varya.saçlar da yandan bağlanmış Yarmagül gibi, bir de kızın üzerindeki tişört haha bakıp bakıp gülüyorum çok iyi bir kare @emrexxx
bana niye yediriyon @destere ye yedirkız o şişko ghöbeğini keser içini doldurur dolma yaparım @MelankoliK e yediririm sonra.ss
@destere'ye yedir, o belli ki çok istiyor.kız o şişko ghöbeğini keser içini doldurur dolma yaparım @MelankoliK e yediririm sonra.ss
Mutluluktan havalara uçtum, ayaklarım yere basmıyor şu anda.pek bir sevindin
Meryem Muhteşem Yüzyıl'ın ekmeğini yemeye devam ediyor. Tek diziyle nasıl en beğenilen kadın oyuncu oluyor anlaması oldukça güç.
En büyük tebriği Beren'im hak ediyor tabii ki. 😉
Beren ve Kıvanç'à tebrikler. Tunus'uda yıkmışlar.
Meryem'in şişme begenilerine tebrik yok.
sen o yercücesine kulak verme cnm
bana niye yediriyon @destere ye yedir
@destere'ye yedir, o belli ki çok istiyor.
pelin karahan çiğdemin engin parlağından sonra kıvanç parlağını da geçmiş helal olsun kızaMutluluktan havalara uçtum, ayaklarım yere basmıyor şu anda.
nede olsa bana benziyorpelin karahan çiğdemin engin parlağından sonra kıvanç parlağını da geçmiş helal olsun kıza
biliyordum böyle diyeceğini neyse ortadoğuda en sevdiğim ülkeler tunus ve iran en çok my oyuncularını beğeniyorlar ortadoğu sayılmıyor pek ama pakistanda da durum aynı @yatutarsa takip ediyor kendilerini zatinede olsa bana benziyor
hazır gitmiş arkasından gıybet yapalım meryoş konusunda resmen bülent ablamdan daha keskin bir dönüş yapmış kaan melunu 😱 @Çiğdem- @mrt-06 @ozgur2113 @xBUGRAx @Harunnn60 @yatutarsa @denizz19 @Aserat @cookies @vadikızı @ForumdashMeryem Muhteşem Yüzyıl'ın ekmeğini yemeye devam ediyor. Tek diziyle nasıl en beğenilen kadın oyuncu oluyor anlaması oldukça güç.
En büyük tebriği Beren'im hak ediyor tabii ki. 😉
aa şu dizinin açtığım haberlerini hatırlatıp durma ayollhazır gitmiş arkasından gıybet yapalım meryoş konusunda resmen bülent ablamdan daha keskin bir dönüş yapmış kaan melunu 😱 @Çiğdem- @mrt-06 @ozgur2113 @xBUGRAx @Harunnn60 @yatutarsa @denizz19 @Aserat @cookies @vadikızı @Forumdash
beter olaa şu dizinin açtığım haberlerini hatırlatıp durma ayoll