Daha dizinin 2 sezonu var daha neler olur neler.sanmıyorum
doğru çizmişsin sen onu takma :f
Hahahahahahaaa.
kız o şişko ghöbeğini keser içini doldurur dolma yaparım @MelankoliK e yediririm sonra.sssen o yercücesine kulak verme cnm![]()
Bu resmi görür görmez bilgisayarıma kaydettim sana gösteririm diye geçen yolladım gelmedi,kısmet bu güneymişsanmıyorum
doğru çizmişsin sen onu takma :f
kız o şişko ghöbeğini keser içini doldurur dolma yaparım @MelankoliK e yediririm sonra.ss
Alemsiniz ya.Bu resmi görür görmez bilgisayarıma kaydettim sana gösteririm diye geçen yolladım gelmedi,kısmet bu güneymiş![]()
saçlar da yandan bağlanmış Yarmagül gibi, bir de kızın üzerindeki tişört haha bakıp bakıp gülüyorum çok iyi bir kare @emrexxxAlemsiniz ya.![]()
![]()
Gülme krizine soktun ya, sen varya.saçlar da yandan bağlanmış Yarmagül gibi, bir de kızın üzerindeki tişört haha bakıp bakıp gülüyorum çok iyi bir kare @emrexxx![]()
bana niye yediriyon @destere ye yedirkız o şişko ghöbeğini keser içini doldurur dolma yaparım @MelankoliK e yediririm sonra.ss
@destere'ye yedir, o belli ki çok istiyor.kız o şişko ghöbeğini keser içini doldurur dolma yaparım @MelankoliK e yediririm sonra.ss
Mutluluktan havalara uçtum, ayaklarım yere basmıyor şu anda.pek bir sevindin![]()
Meryem Muhteşem Yüzyıl'ın ekmeğini yemeye devam ediyor.Tek diziyle nasıl en beğenilen kadın oyuncu oluyor anlaması oldukça güç.
En büyük tebriği Beren'im hak ediyor tabii ki. 😉
Beren ve Kıvanç'à tebrikler. Tunus'uda yıkmışlar.
Meryem'in şişme begenilerine tebrik yok.![]()
sen o yercücesine kulak verme cnm![]()
bana niye yediriyon @destere ye yedir![]()
pelin karahan çiğdemin engin parlağından sonra kıvanç parlağını da geçmiş helal olsun kızaMutluluktan havalara uçtum, ayaklarım yere basmıyor şu anda.![]()
nede olsa bana benziyorpelin karahan çiğdemin engin parlağından sonra kıvanç parlağını da geçmiş helal olsun kıza![]()
biliyordum böyle diyeceğininede olsa bana benziyor![]()
hazır gitmiş arkasından gıybet yapalım meryoş konusunda resmen bülent ablamdan daha keskin bir dönüş yapmış kaan melunu 😱 @Çiğdem- @mrt-06 @ozgur2113 @xBUGRAx @Harunnn60 @yatutarsa @denizz19 @Aserat @cookies @vadikızı @ForumdashMeryem Muhteşem Yüzyıl'ın ekmeğini yemeye devam ediyor.Tek diziyle nasıl en beğenilen kadın oyuncu oluyor anlaması oldukça güç.
En büyük tebriği Beren'im hak ediyor tabii ki. 😉
aa şu dizinin açtığım haberlerini hatırlatıp durma ayollhazır gitmiş arkasından gıybet yapalım meryoş konusunda resmen bülent ablamdan daha keskin bir dönüş yapmış kaan melunu 😱 @Çiğdem- @mrt-06 @ozgur2113 @xBUGRAx @Harunnn60 @yatutarsa @denizz19 @Aserat @cookies @vadikızı @Forumdash
beter olaa şu dizinin açtığım haberlerini hatırlatıp durma ayoll![]()
![]()
![]()