Zibidiler başkanı ve yardımcısıydı İboyla KeremBaşroldekileri seviyor muydun![]()
Zibidiler başkanı ve yardımcısıydı İboyla KeremBaşroldekileri seviyor muydun![]()
Ben paralı BluTV’den izledim, zenginim ben tek parça ve HD izledim
Sen de izle aşkım ilk bölümüÇarpışma izlemeyecek misin![]()
Iyy etiket yapıp durma izlemiycem
Bir bakarım herhalde.Ben paralı BluTV’den izledim, zenginim ben tek parça ve HD izledim
Sen de izle aşkım ilk bölümü![]()
Siz zenginlere garibanlardan tepki çığ gibi büyüyor ayoll avukatlarıda alamancı @kerem olurBen paralı BluTV’den izledim, zenginim ben tek parça ve HD izledim
Müstahak kanal d dizisi izleyenlereSiz zenginlere garibanlardan tepki çığ gibi büyüyor ayoll avukatlarıda alamancı @kerem olur![]()
![]()
@Harunnn60 @xemrexxx @serhatt @MasacRE-
![]()
Veya benim gibi hiç izlemesinler
Ben paralı BluTV’den izledim, zenginim ben tek parça ve HD izledim
Bir bakarım herhalde.Ben böyle UTC tarzı diziler seviyorum silhalı diziler ilgimi çekmiyor ama şans veririm.
@kerem bunu da izlersin
![]()
Müstahak kanal d dizisi izleyenlere![]()
bu ikisi ormanda neler yapmıştır neler @destere yorumlasin
bu ikisi ormanda neler yapmıştır neler @destere yorumlasingerçi @xBUGRAx ile @Maskeli Fedai de ormana gidip benzer şeyler yapıyormuş
kaynak : @ozgur2113
![]()
@Dosi @vadikızı @MasacRE- @kerem @cookies @turkuazz @dreamy @Billy Kane
Çağırsalarda gitmem o iki zibidinin yanına@serhatt şimdi kendisini yerden yere vurur beni niye çağırmadılar diye![]()
bu ikisi ormanda neler yapmıştır neler @destere yorumlasingerçi @xBUGRAx ile @Maskeli Fedai de ormana gidip benzer şeyler yapıyormuş
kaynak : @ozgur2113
![]()
@Dosi @vadikızı @MasacRE- @kerem @cookies @turkuazz @dreamy @Billy Kane
Bakarsın yani. Hmmm.Bir bakarım herhalde.Ben böyle UTC tarzı diziler seviyorum silhalı diziler ilgimi çekmiyor ama şans veririm.
@kerem bunu da izlersin
![]()
Aman, diziye meraklı değiliz. İzlenmek isteyen youtube'a yükler, Çukur, Kadın ve UTC yetiyor zaten.Siz zenginlere garibanlardan tepki çığ gibi büyüyor ayoll avukatlarıda alamancı @kerem olur![]()
![]()
@Harunnn60 @xemrexxx @serhatt @MasacRE-
![]()
@Harunnn60 @Yiğitt İle bizimle izleyecek sen çatla patla alamancıAman, diziye meraklı değiliz. İzlenmek isteyen youtube'a yükler, Çukur, Kadın ve UTC yetiyor zaten.@Harunnn60 @Yiğitt
Benim bildiğim @Harunnn60 bunu izlemez. Baskı yapmışsınız Harun'uma.