Sen kaça geldin sahi ? 😂Erdal'in manyak babası rolü korkunç.
Olması gereken
Show TV ekranlarında yayınlanan, yapımcılığını Ay Yapım'ın, yönetmenliğini Umut Aral'ın, senaristliğini Damla Serim'in üstlendiği, başrollerini Aras Bulut İynemli, Uğur Polat, Taner Ölmez, Onur Saylak, Ahsen Eroğlu ve Melis Sezen gibi isimlerin paylaştığı Deha’nın kadrosuna son olarak Çukur, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Yalı Çapkını gibi dizilerde yer alan usta oyuncu Muhammed Cangören dahil oldu.
Oyuncu dizide Karga ve Hakim karakterlerinin babasını canlandıracak.
Deha, yeni bölümleriyle Pazar 20:00’da Show TV’de!
Demi demi zaten ayda yılda bir denk getirip buraya konu açmışızOlması gereken
Ben söylenilmeden yapmıştım
Abla hiç de söylemiyon izlediğini taktın gittin bi Gökberk’e
Demi demi zaten ayda yılda bir denk getirip buraya konu açmışız5 beğeni almışız madem, 7’ye tamamlansın
Sen harikasın zaten
------
Dizi başlamadan önce izleriz diye konuşmuştuk ben yorum konusunda varım ama sen yoksun hiç. ss
Ayağa kalkıp kudretli bir mafya olacaktır
Dizinin tanıtım fragmanları çıktığında izleyeceğini söylemiştin ama dizi başladıktan sonra ne yorum konusuna ne de reyting konusuna hiç mesajını görmedim ben nerden bileyim izlediğiniValla çok haklısın kuzum ya bu pazar konuşuruz inşAllah demedim mi izliyorum diye ya
Olması gereken
Ben söylenilmeden yapmıştım
Mantıklı bir gerekçeRakip diziyi niye beğeneyim acaba
Hudutsuz fanlığı geride kaldı.
Al bak bir tane de benden geldi, diziyi izlemiyorum ama senin hatırına.Demi demi zaten ayda yılda bir denk getirip buraya konu açmışız5 beğeni almışız madem, 7’ye tamamlansın
Sen harikasın zaten
------
Dizi başlamadan önce izleriz diye konuşmuştuk ben yorum konusunda varım ama sen yoksun hiç. ss
Ayağa kalkıp kudretli bir mafya olacaktır
Canım Serhat’ımAl bak bir tane de benden geldi, diziyi izlemiyorum ama senin hatırına.
Canım.Canım Serhat’ımAynen diziyle de oyuncuyla da hiçbir alakan yok buna rağmen harika attın işte düşünceli arkadaş
Ben 7 beğeniye tamamdım, 8’i de kaptım sayende
Dizinin tanıtım fragmanları çıktığında izleyeceğini söylemiştin ama dizi başladıktan sonra ne yorum konusuna ne de reyting konusuna hiç mesajını görmedim ben nerden bileyim izlediğini
Şu mesajıma reaksiyon bırakmamışsın o yüzden öyle dedim, gördüysen sorun yok@Bully aha burda konuşmuşuz ya senle
Dizinin tanıtım fragmanları çıktığında izleyeceğini söylemiştin ama dizi başladıktan sonra ne yorum konusuna ne de reyting konusuna hiç mesajını görmedim ben nerden bileyim izlediğini
4 yıl yoktum halen devam demek bildirim probleminHaa evet bunu görmemişim bunun bildirimi gelmedi ki bana ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?