Çiğdem Süper Emekli Katılım 30 Aralık 2013 Mesajlar 143,829 Reaksiyon puanı 126,470 Puanı 1,060 Yaş 33 Konum Giresun 8 Mayıs 2014 #41 pompy' Alıntı: gözlemci salı kötü bişey yaparsa süprizleri kaçırmayın @Çiğdem- @destere iyi bir reyting kaynağı ikinizin konuşması güldürüyorda oyüzden dua et xemrexxx i seçmedim Genişletmek için tıkla ... aaaa emremi allah korusun destereden bile beteri oluyormus yanı bu arada destere senle benim üstümden prim yapıyor pompy
pompy' Alıntı: gözlemci salı kötü bişey yaparsa süprizleri kaçırmayın @Çiğdem- @destere iyi bir reyting kaynağı ikinizin konuşması güldürüyorda oyüzden dua et xemrexxx i seçmedim Genişletmek için tıkla ... aaaa emremi allah korusun destereden bile beteri oluyormus yanı bu arada destere senle benim üstümden prim yapıyor pompy
Damien Duff Konu Sahibi Favori Üye Katılım 22 Eylül 2012 Mesajlar 53,077 Reaksiyon puanı 33,352 Puanı 1,061 Web Sitesi acadebi.com 8 Mayıs 2014 #42 rüyamda gördüm vadiyi ne geçer diye @Çiğdem- @destere @xemrexxx
gözlemci Favori Üye Katılım 15 Eylül 2013 Mesajlar 15,792 Reaksiyon puanı 12,616 Puanı 861 Yaş 30 Konum İstanbul 8 Mayıs 2014 #43 Onu bunu bilmem bende seni oynatacam ,en azından bir konuk edeyim seni
destere Favori Üye Katılım 15 Ocak 2012 Mesajlar 67,652 Reaksiyon puanı 41,340 Puanı 1,059 8 Mayıs 2014 #44 Çiğdem-' Alıntı: ayol okadar kişi içinden seni niye buluyor onu anlamıyorum ben var bunda bir işş Genişletmek için tıkla ... demekki birbirimize yakışıyoruz @pompy nin gözünden kaçmamış ) gözlemci' Alıntı: Onu bunu bilmem bende seni oynatacam ,en azından bir konuk edeyim seni Genişletmek için tıkla ... sen bir pompy i konuk et konuk sandalyesine bomba koy Çiğdem-' Alıntı: aaaa emremi allah korusun destereden bile beteri oluyormus yanı bu arada destere senle benim üstümden prim yapıyor pompy Genişletmek için tıkla ... işini biliyor daha ne forumun mükemmel çiftini seçmiş işte
Çiğdem-' Alıntı: ayol okadar kişi içinden seni niye buluyor onu anlamıyorum ben var bunda bir işş Genişletmek için tıkla ... demekki birbirimize yakışıyoruz @pompy nin gözünden kaçmamış ) gözlemci' Alıntı: Onu bunu bilmem bende seni oynatacam ,en azından bir konuk edeyim seni Genişletmek için tıkla ... sen bir pompy i konuk et konuk sandalyesine bomba koy Çiğdem-' Alıntı: aaaa emremi allah korusun destereden bile beteri oluyormus yanı bu arada destere senle benim üstümden prim yapıyor pompy Genişletmek için tıkla ... işini biliyor daha ne forumun mükemmel çiftini seçmiş işte
Çiğdem Süper Emekli Katılım 30 Aralık 2013 Mesajlar 143,829 Reaksiyon puanı 126,470 Puanı 1,060 Yaş 33 Konum Giresun 9 Mayıs 2014 #45 destere' Alıntı: demekki birbirimize yakışıyoruz @pompy nin gözünden kaçmamış ) sen bir pompy i konuk et konuk sandalyesine bomba koy işini biliyor daha ne forumun mükemmel çiftini seçmiş işte Genişletmek için tıkla ... hahaha mükemmel çift demek merakla bekliyorum olucakları
destere' Alıntı: demekki birbirimize yakışıyoruz @pompy nin gözünden kaçmamış ) sen bir pompy i konuk et konuk sandalyesine bomba koy işini biliyor daha ne forumun mükemmel çiftini seçmiş işte Genişletmek için tıkla ... hahaha mükemmel çift demek merakla bekliyorum olucakları